Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok güzel bu söz telefonuma kaydettim arada okuyorum..

sisko askim sabrimin sinirlarini zorluyorsun...
ben cok zor patlarim ama eger patlarsamda nükleer santral gibi etkim olur hayatinda haberin ola...

Son düzenleme:
Sensizde güçlü! durabiliyorum artık içimde ne kadar boşluk kalsada.
Yarınların güzel olsun hep mutlu ol bende artık mutlu olmaya başladım ayrıda olsak mutlu olalım

Aylar boyu verdiğim emeklerim,o karşılıksız sevgilerimden sonra sandın ki ayrılırken de içimden iyi dilekler bulunacağım sana. Hayır,senin için iyi olan tek birşey bile dilemiyorum.

Bugün gittiğim filmi izlerken seni düşündüm.

Biz de oradaki çift gibi sarılıp uyuyalım istedim.

Vayyy! Bay ukaladan şaşırtan inciler
Demek aklından silemedin gözlerimin rengini:82:
Arkadaşlarına göstersem sağlam dalga geçerler yalnız
Senden hiç beklenmeyecek şeyler duyunca tepkim de böyle oldu n'aparsın:97:
Zira sen benim gözümde hep kendini beğenmiş, ukala, karşındaki kız senin için ölse de hoşlanmıyorsan gram tepki göstermeyen bir tiptin.Şu anda tüm tabularım yıkıldı sana karşı.:97:

Hayatımdaki tek arkadaşım tek dostum senmişsin yeni farkettim. Beraber ne kadar çok şey paylaştık, sen hep tatlı, eğlenceli, sırdaş, kanka oldun bana ama ben ne yaptım nankörlük. Ahhh canım benim canım ayşem yüzüm yok karşına çıkmaya ama Allah'ım ölmeden inşallah senden helallik almamı nasip eder. Herşey gönlünce olsun Ayşem, sen herşeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsun çünkü sen bir meleksin.

Ne zaman biticek gecicek dersin bu üzerimdeki durgun, s1k1n, huzursuz hal...bunaldim artik iyice!!!

Elimden geleni yapmış olmanın rahatlıgı içindeyim.
Yüzüm gülüyor,zaman geçiyor.
Dikkatli olman gereken konu,ben sessiz kalmaya başladıysam ve bunu
gülerek yapıyorsam hiç iyi değil demektir.
Ömrüm boyunca hayatımda olmanı istiyorum.
Seni çok seviyorum ama ben elimden geleni yaptım
Güçlü bi kadının yapması gerektiğini yapıp köşemde bekleyeceğim.
Yarınlar güzellikler getirsin. Mutlu ve huzurlu olalım isterim.
Herşeyin hayırlısı
Başrol değişsede sahne hep açılıyor ve alkışlar hiç susmuyor!

Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm.

Son düzenleme:
Kendin kullanmadığın ve benim de kullanmama müsade etmediğin uzuvların yavaş yavaş işlevini yitiriyor!!!!
Sanırım bu Allahın yine sana bir işareti!
Aç gözünü aç!!!! Elden gidiyor farkında değilsin!!!!

şeytan ailesinin ferdi umarım bana yaptıklarının cezasını en kısa sürede çekersin hepinizden nefret ediyorum.....

özledim can dostum
ilk başta ben başlattım bu soğukluğu biliyorum ama sendede çok hata vardı kabul et.
yıllar geçiyo ama yüreğimdeki yerin hep aynı hep bi boşluk var..bi insan seneler boyunca herşeyini paylaştığı birini nasıl unutur.unutulmadın özlüyorum aynı yatag girip sohbetlerimizi bi tabakdan yemek yiyişimizi beraber ağlamalarımızı kahkalarla gülmemizi..omzuna başımı yaslamayı özlüyorum

İçimi kararttın!.
Ne o umursamaz tavır
Hayırdır inşallah
Hayırdır inşallah

Aramızda şimdi saatler var
Görüşmeye gene ve gene 5 saat :87:
*Not: 2 üyelik! ile alakalı yazı yanlış anlaşılmadır... İlgilenenlere duyururum :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…