Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni çok seviyorum canımın.. iyiyki varsın iyiki benimsin ve iyiki hayatımın merkezindesin.. seyirlik değil ömürlüğümsün.. :123::123:
:132::132::132:

Sen bilmesende şu hayatın tüm gürültüsnden,karmaşıklığından kaçıp sana sığınıyorum.
Ne olur çocukluğumu hoşgör hala yalnızlıktan korkuyorum....

Artık sadece kendimi düşünücem sadece kendimi.Yoksun sen.Hiçsin hiç.

"Fantezi kurmadığım tek kız sensin" dedin ama bu senin hala potansiyel sapık olduğun gerçeğini değiştirmiyor

ben seni nasıl sevmişim yaaa
napsanda bitmiyo azalmıyooo

Son düzenleme:
Sonumuzu çok merak ediyorum Askerimm.. beklediğime,çektiğim sıkıcı günlere değer de,inşallah değerimi bilirsin..

sana sarılmak istiyorum...sarılıp uyumak..ayaklarım ayaklarına değsin istiyorum........öyle çok özledim ki.. seni çok seviyorum......güneşin*

Hiç pas vermiyorum, kafamı çeviriyorum hatta seni görünce, ortam olduğunda tek kelime de etmedim hiç seninle ama tüm bunlara rağmen hala suratıma bakabiliyorsun ya , PES!!!

plandı hedeftı aman daha iyisi olsun derken erteleğimiz hayatlar ne olacak peki.. hıı?? bunları dusundun mu??ne övünmeye nede basklarının beni övmesine ihtiyacım var ! yoruldum artık başkaları istekleri doğrultusunda hareket edipte ikimizin hayatını erteleyıp durdugum yetmedimi! çok şükür gözüm tok benim..hep daha iyisis yuksek maası demedim ben, senın ailen gibi.. hırsımda olmadı asla.. her ne kadar baskalarının maasını mevkısını her lafta gözlerime sokmaya calıssalar olmadı işte hırsım .. belkı benım canım istemıyor belkı benım kapasitem bu kadar yahuu...
senın ailen yuzunden ölümüm hızlanacak suan tansiyonum tavan yaptı deli gibi kalbım sıkıyor zor nefes alıyorummm

hımm bu arada busefer bızı bırbırımıze dusuremedi emınım peek çokk üzülmüştür..
bilmiyorki buna ben izin vermedimm , başkaları için kapıştıgımız yeter değilmi bunu sende biliyosun neysekı Allahtan farkındasınn bunada şükür izin vermedik diye düzeltiyimde hakkını yemıyeyım şimdik

Çok yoruldum. Değer misin bu yorgunluğa sen ?
Ben hayatıma anlam katan birini istiyorum! Hayatımı daha fazla anlamsızlaştıracak birini değil!
Kına yak bi yerlerine. Kalbimde ki o koca aşkı köreltmeye başladın!
Düğünün olsun,çık bağır,haykır.
Başardın.
Seni canından çok seven kadını öldürüyorsun yavaş yavaş.
Sen bu aşkı hiç hak etmiyorsun !!!

Kaç gecedir adını anarken "ahhh ah!!!" kelimesi de çıkıyor otomatik olarak!
Acaba şimdi sana ah etmiş mi oluyorum ki ben?

Demet teyzende seni 4 gözle bekliyor. inşallaaahhhh bu ay pozitif çıkacak ben inanıyorum yarın test yapıcaz bak kendini belli et bebek Hamilelerin duası kabul olur derler şimdi tek duam Allahım nooooolllluurrr arkadaşım hamile olsun bu test pozitif çıksın

kirdigin kalbimin parcalarini zar zor biraraya getirmistim.. üzerini örttüm ve düzelir düsüncesiyle kendime moral vermeye calistm hep..sende yardimci oldun sagol..ama
simdi yine kirdin o kalbi..nasil toparlarim? söylediklerini yaptiklarini nasil unuturum..
bu kirilan parcalari birdaha tutarmi..? kirilan bir Vazo gibi hep izleri kalacak..ömür boyu

dün kendime söyledigim tek sey: geri dönüsü olmayan bir hatasin..

biliyorum, yine düzeldiginde "seni seviyorum" diyecegim..cünkü sevdim seviyorum ama bir insan sevdigini bu sekilde üzermi..kirarmii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…