Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye, niyeeeeee seni düsünüyorum sürekli istemiyorum durum böyleyken seni düsünmek istemiyorum bennnnnnnnnnn offffffff....

Seni salak! Rüyama her girişinde sıkıntı yaratmak zorunda mısın? Gerçekte hayatımı mahvettin, rüyalarımda rahat ver bari. Nefret ediyorum seni görmekten. Varlığını rüyalarımda hissetmekten. Bir daha istemiyorum bunu. Yeter yaaa...!

Hayatımı mahvettiniz. Kimseye güvenim kalmadı. Her şeyden korkar oldum. 2 yıl önceki 'ben'e geri döndüm resmen.

Bu siteye üye olduğum ilk zamanlardaki gibiyim şimdi. Çok üzgün, çaresiz. Böyle olmamıştı çok uzun zamandır. O eski acıları birebir yaşıyorum sanki, yeniden.

Merhem değilimdir ona göre davranınız!!!

Bundan sonraki hayatım sizi beklemeklemi geçecek(Ve özlemek özlemek özlemek

Ne dersin ipler kopar mı bugün?

kopmadı.
belki ilerde kopar bilmiyorum ama aciz kadın rolünden sıkıldım.
yapabileceğimin fazlasını yaptım ve artık oluruna bıraktım
artık dünyamın merkezi değilsin
ya gelirsin en güzel hikayem olursun, ya da gidersin anım olursun
tercih senin kara sevgilim

yahu tüm gece aradın hadi bu sabahta ara ki accık daha trip atayım

Allah korkumdan dolayı görüşüyorum seninle...

Sana birşey olurda vicdan azabı çekerim diye korkuyorum...

Az önce annemede bunları anlattım herzamanki gibi ''neyapayım kızım boşver'' dedi.

Hiç düşünmüyorsun değil mi bizi,varsa yoksa kendı hayatın ...

Bazen içimdeki öfkeyi bastıramaz hala geliyorum,senın karsına oturup bugüne kadar yapamadığımı yapmak istiyorum.

Yıllardır içimde biriktirdiğim acımı öfkemi kinimi sevgimi nefretimi içimde ne varsa suratına haykırmak istiyorum...

Sense zorbalığınla hayt höytlükle bize çıkışır susturursun.Yıllardır hep böyle oldu dimi!

Yetti artık yetti,bıktık senden...sen bencilsin ve lanet olsun ki biz seni düşünüyoruz.

rüyalarım da olmasa nasıl kavuşacağım ben sana...
dün rüyamda gördüm ya hani
sen birden yolda çıkıyorsun ben seni son anda fakediyorum
aşkımm deyip sarılıyorum ya hani..
işte o bugün olsun diye çok bekledim ama olmadı..
mis kokunun sindiği hırkan da olmasa, her gün onu doya doya koklamasam ne yapardım ben..
çok özledim seni sevgilim

o kadar beni anlatmıssın ki

Arasana artık yaaa,bi konuşalım,geleceğimi söyleyeyim,bekle..Sonra da haber vermeden döneyim,bak bakalım noluyoo

bugün seninle tanışmamızın tam 9. ayı 9 ay önce bugün 4 Temmuz çok güzel bi yaz havasıydı

Son düzenleme:
Hangi aşk yola gelir ki
Acı veren biri mutlu eder mi ?
Aldatan aldanırmış değer mi ?
Bahane bol.. gönül dara düsünce,
İnsan hata yapar mı sevince ?
Sınırları çizersin giderse

Üzeni yolla
İsterse dönsün sonra
Salla ardına bakma asla
Yolla aldatan aldansın.. salla

Ahahahaha ayy ay ayyyy hiç güleceğim yoktu!!
Şaşkın! Ne oldu gözlerin faltaşı misali?
Dalgalı saçlarımı da savururum ya işte böyle!

Son düzenleme:
Niye soruyorum sana niye böyle yaptinki belki kendine göre sebeblerin var ama böyle yapmamaliydin böyle olmamaliydi niye niyeeee........erkekler niye bu kadar bencil ben seni düsünmek istemiyorum ama aklimdan cikmiyorsun ve bu benim canimi yakiyor. Tamda kendimi toparlamis kalbimin kapilarini aska sevgiye tekrar acmaya hazirken tamda cesaretlenmisken birden bire yine düsüverdim...bosveremiyorum engel olamiyorum seni düsünmeye. Hayal kirikliklari pesimi birakmiyor...bitsin artik karanlik günlerim yine günes dogsun penceremde ve "O" sen ol...

Belki aptalca belki salakca belkide sebebsiz yaralarimi sen sar istemistim yarallarni ben sarayim istiyorum...offfff offff....niye seni düsünüyorum....niye???? Kendime söyleyemedigim gercek olmasindan korktugum o gercek ne olur gercek olmasin ben kendimi kandiriyor olayim...eger öyleyese ben buna dayananam...sanirim ben...offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…