Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hani demiştn ya tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkcü dükkanı diye.... o dükkan şimdi yıkık harap olmuş sen hala gelmedinn...!!!

"Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır".
[G. Vidal] ..

"Aşka inancını kaybetmiş her kadının arkasında, başarılı bir erkek vardır".
[G. Vidal] ..

şu an msn iletim :) 2 gündür duruyor , doğru söz ..

napıyorsun bana söyle ?
neden yapıyorsun bunu ?
sevdiği kadını bu kadar yerle bir eder mi insan ?
konuşacaklarım var dediğinde salak kafam nasılda ümitlenmişti!
İşle ilgili,senin çıkarınla ilgili bi konu için konuştun!
Helal olsun ne diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendime konuştuğum kadar, Kimseyle konuşmuyorum. Sebep delilik değil, Sadece bilirim ki insanı sadece en iyi kendi dinler.

Bir gün dünyanın en karanlık en derin uçurumundan düşsem ve tutunacak dalım tek sen olsan seni tutmaktan değil kırmaktan korkarım.....

bugün dogum günün aradım ve çalıstıgın için yine konusamadık mesaj atmak zorunda kaldım ins. seneye bugün aynı evde birlikte kutluycaz bu özel günü.. Seni seviyorum Bitanem

tam bi eşek ve öküz gibi davranıosunbenim hem sinir ediyosun hem de çok üzüyosun ama usandım artık sana benim için şöyle yapmanı isterdim demekten.seviyorum seni hemde hakettiğinden de çok.çok mu mükemmelsin hayır ama benim gözümde harikasın niye şımartıyor seni bunu bilmek?yeter artık sende beni benim seni sevdiğim gibi sev yoksa her gün bir parça eksiliyor içimden haberin olsun

Seni kaybetmekten,çok istediğim o gelinliği giyememekten korktuğumu söylediğimde ben sana o gelinliği giydiricem dedin ya bir daha sevdim seni...en baştan,delice...​

hatırla sevgili o eski günleri,çocuklar gibi
varsın eller gönül yarası kapanır sansın,kabuğun altında sen kanayansın

Son düzenleme:
Ben de istiyom beni mutlu etmeni..Hatta ben de seni mutlu etmek istiyom..Güvenmek de istiyom sana..Nolur yanıltma..Nolur iyi biri ol olur mu..İsmini söylemek istiyom ama sölemicem daha

İçinde bulunduğum durumdan haberdar olsan içten içe sevinirdin.

Hiç iyi değilim ben.

Seninle konuşmayı çok istesem de bunun olmaması gerektiğini bildiğim için uzaklaştırıyorum seni kendimden.

Söylediğim şey gerçek değil; mecburdum ama öyle demeye...

Yapayalnız hissediyorum kendimi; kimsenin faydası yok.
Yetmiyor artık. (

oynadigin oyundaki tavsanlardan bile kiskaniyorum seni var mi ötesi...

Çok mutlu oldum ya , gönderdiğin çiçeklere
Ve bu akşamda bir süprizim var sana diye iliştirdiğin nota
Ama çatlıyacam abaca süpriz ne ne diye

çok yalnızım,ilkokul bebelerinin bile sevgilisi var bi ben yalnızım,kimsesiz gibiyim...
aailem,arkadaşlarım var çok şanslıyım.iyi ki varlar
ama aşk istiyorum,biri beni sarsın istiyorum

eyy kk söyleyiver
çok mu şey istedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…