Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BUGUN "DÜNYA VETERİNER HEKİMLER" GÜNÜ..

GÜNÜN KUTLU OLSUN HEKİMİM

ŞAFAK 15

haklı cıktım haklı cıktım haklı cıktımmmmm heheheh ve sen bunun farkındasın

gelsen kurtarsan beni buradan sıkıcılığından.uzaklara kaçsak birlikte her şeyi bıraksak.

Sevme beni, anma artık, unut ya unut!!!

Hayal kurma!
Vazgeç!

Lütfen lütfen lütfen!!!

Saplantı yapma beni kafanda. Oooffff!!!

AŞKIM bugun 1 Mayıs..

senın doğum gunun..askerdesın..yanyana kutlayacağız ılk fırsatta..

gece senın yerıne küçük bır mum yaktım 00:00 da..dilek tuttun sen telefonda bende söndurdum mumu

doğum gunun kutlu olsun nıce yaşlara..

Kendi içimden başka bakacak bir yerim kalmayınca fark ettim, insan kalbinin ne kadar çok duygusu olduğunu... Neydi benim arkamdan gelen günler içinde hissettiğim? Hepsi katran renkli ve bitici olmayan bir dizi acıya mevzilenmiş bir aşkın hi...kayesimi? Öfke mi? Yanılgı mı? Yanılgının acısı mı? Hayatın kırıklığımı? Hayatın kırgınlığımı?... Nefret mi, kin mi? Kurtulmak istediğim halde bir türlü kurtulamadığım bir aşkın acizliğimi? Hak etmediğime inandığım halde maruz kaldığım netice mi? Nedenini nasılını anlayamadığım bir hali ifade edememenin bunaltısı mı? Bir daha ömür boyu karşılaşamayacağımı bildiğim çok güzel bir şeyi yitiriyor olma telaşı mı? Onun bir daha ömür boyu karşılaşamayacağı kadar büyük bir aşkın sahibi olan benim yitmeme ve ölmeme dur bile demeyişine duyduğum hayret mi?"

"Taşıdığım hayallerim,söylenecek şarkılarım,paylaşılacak dostluklarım var.
Bilmeyene sevmeyi öğretecek kadar büyük,gidene beddua edemeyecek kadar vicdanlı ve herkesi olduğu gibi kabul edebilen bir kalbim var.
Yüreğimi korkak büyütmedim ben...
Kaybettiklerim,dağıttığım servetimdir..."​

canımm yaa sen arıyosun ben görmüyorumm ben arıyorummm bu seferde sen yoksuuunnnnn ara beni lütfen telefon elimde bekliyorum

beni görünce tüm sinirin geciyor ve herseyi unutuyorsun ya, iste ben bunu cok seviyorum..

hep dıyorum şafak 13 az kaldı..bu zamana gelene kadar kendımı oyaladım..

anladım kı dayanabılıyormuş ınsan..ne kadar dayanıklıymışız..

ama ben sıramı savdım..sıra senın dayanıklılığında..

askerliği ben yaptım neredeyse be adam..alacağın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…