Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni kendine benzettin, bu iyi mi yoksa kötü mü birsey mi bilmiyorum... :26:

yarın olsnda göreyim yüzünü artık
bi' de o kadar taşidn ama bn kapağini ble açmadm o kitapların

ben böyle bir gün ,böyle bir hafta sonu hayal etmemiştim şanssızlık o kadar peşimde ki iş yerinden bile çıkamadım hala işlerim uzadı bugün

niye acmıyosun bakim sen tlflarımı kaç kere aradım seniii... iyki bi sonra goruselım diyip yuzune kapadım amma gurur yaptın sende beee

bir daha senden hiç haber alamayacak olmak... çok tuhaf... bazı şeyleri neden yaşıyoruz anlayamıyorum... seni tanımak bana ne kattı... benden neler götürdü... bilemiyorum...hiç bilemeyeceğim... kendini özel hissetmene de gerek yok... her insan yaşıyor bunları... sadece sana özlem duyulmuyor yani... geçiş dönemindeyim... geçecek...

Aşkım yanında saatler bir su gibi geçiyor ya
Sensizlik ise çok acı Canımı acıtıyor sensizlik... Hep yanımda ol nolur.... :95:

senden önce geçirdiğim her güne yaptığım her şeye çokk pişmanım umarım hiç bi zaman karşımıza çıkmaz yaptıklarım
seni çokkk seviyoruum

Saklama yeteneği yüksek olan, güçlü biriyim! Hatta gözlerimden yaşlar düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: "Ben iyiyim.."
[Y. Erdoğan] ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…