Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gece gel noluurrrr
yeni papilerimi gör
bizim için aldım
senin beğendiğin gibi
süet, siyah, ince uzun topuklu

Hissediyorum,günahınızı almıyorum,yanılmıyorum,siz yaptınız.Kamera görüntüleri umarım silinmemiştir,yarın peşinize düşeceğim.İstanbul'un çirkin yüzleri,suratınıza tüküreceğim zevkle !...

Çok stresliyim
seni de üzüyorum farkındayım,elimde değil..
kötülük yapanlar elbette ki çekicekler
İlahi adalete inanıyorum..
zor günlerr güçlü olmalıyımm...
Allah'a şükür yine de.

♥kalbımın♥en♥derın♥yerınde♥saklıyorum♥senı.♥

Son düzenleme:
seni doguran anaya gurban olayim beeeen ! yerim böcegimi. oyyy nazli bebeem benim
cok seviyorum seni coook. yavrum, asiik sana bu deli kiz hemde zir deliler gibiii.
canin yedigim
bide beni bu saatde buralarda bilsen, kizarsin ama napiyim askim uyku tutmadi

Sen derin uykulardasın, bense yine sensiz yine hayallere dalmalardayım..Bir gün biticek tüm bu özlem, tüm kilometreler ve yanında geçicek bu geçmeyen kör olası uykusuz geceler..Yaradanın sevdirdiği sevdiğim ,sabır sabır sabır derken adını soylemeyi unuttu yüreğim..kızma hırçınlığıma kızma ..Ben çaresiz, ben yine hasret ateşiyle yangın yerindeyim..akıtamadığım yaşlarım birde anlatamadıklarım var..ben yine sana deli, ben yine sana aşık,ben yine sevmelerdeyim...

Taa oralardan saçma sapan insanları arıosun da beni neden aramıosun ben de imkanın yok sanıodum yazık.

böle paramparçayım özlem duygusu olmayan mahlukat..kendimide toparlayamıyorum,nasıl çıkıcam bu sefer bu işin içinden bilmiyorum..bi yanım geç karşısına ver ağzının payını diyor bi yanım sus otur değmez..içimde ki ses hiç susmuyor..

Sanki seni yıllardır tanıyorum...
Çok kısa sürede oldu ama sanki senelerdir senleyiz...

Bende seni her halinde seviyorum...

:103:

Son düzenleme:
Bu nasıııı bi özlemm Allah'ım içime işlemişsin resmenn her nefeste daha çok özlüyorum seni... Az kaldııı azz çok az kavuşmamıza biz onca ayı bitirdik 93 günümü bitiremicez sevgili sevgilimm

Büssürü yeni yemek tarifi öğrendim ama seni denek olarak kullanmadan tadı çıkmıyo denemenin Hadi gelde yemek hazırlayan minnak ellerimi yee aşkımıniçiii

Bugün 69. Yarın 70 ve sonra 71. biliyorum hergün böyle saymaya devam edeceğim belkide yıllarca, seni tekrar görüp yeniden başlayana kadar. Seni son gördüğüm günün üstünden koskoca 69 gün geçmiş sende sayıyormusun acaba. bütün arkadaşlarım görmüş seni bir ben göremedim zaten görsem ne olacakki yine hüsran yine gözyaşı. amannn en iyisi sen yine gözükme bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…