Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet
Senin ki nasıl bir hakimiyet
Ben anlamadım
Sustum sustum sonunda dayanamadım
Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı
Benim ki hayatı kovalamak mı dörtnala bu evden
Uyudum uyandım hala anlamadım...

noldu sana
biz olamadan bittik
zaten hayatımda her şey kötü gidiyor
her şeyi bilmene rağmen:2:

Karşımdayken hiç belli etmesen de arkamdan güzel sözler söylemen hoşuma gitti.
Aferin sana! :81::81:

bu aralar sevgi patlamasi, fiskirmasi yasiyorum...
hani böyle alip seni icime sokasim var...

Sevgilin varken nasıl hala bana mesaj atabilirsin yaaaa nasıl??

Nasıl bir insansın sen? Nasıl bir canavarsın!

"Hiç yadırgamadım yüzünü,inan çok tanıdık...
Gönlüme hoş geldin sevdiğim,kusura bakma ortalık biraz dağınık..."​

Yaz geldiii Aşşkk bi yaz daha sensiiz geçicek halbuki havuzda bin kere boğulmama rağmen bıkmadan kurtarmanı özledim benn

Farzet ki yaz geldi,farzet ki kumsalda güneşleniyorsun,farzet ki Çeşme'desin,farzet ki temelli gitmişsiniz. Farzet ki İstanbul diye bir şehir yok.

Merhaba Masal. Yeniden ben. Bugün 1.yıl, sen bundan 1 yıl önce bi mucize gibi gelip girdin hayatıma. Korkmuştum, yorulmuştum. İnancım yoktu. İnandırdın, yeniden bi sayfa açtırdın kendine. Tertemiz... Hep ol istedim, benim yada onun farketmez bi şekilde hep seni hissedebilmek istedim. Yılmadım o yüzden, başkaları senin avuçlarındaki çizgileri bile ezberlerken. Ne olursa olsun masaldın ya sen sonumuz mutlu biter sanmıştım. Bi sonumuz bile olmadı, öyle bi yerde bıraktın ki sen beni önüm, arkam, sağım, solum uçurumdu. Yaşarım dedim ben böyle de yaşarım, içimdeki onuda yaşatırım. Ama olmadı. İçimdeki sen fazla ağır geldi bedenime. Anladım ki sevmek herşey değilmiş. Sevince karşıdaki de aynı şekilde sevmek zorunda değilmiş. Ben nerden bilcektim be adam benim karşıma daha önce hiç aşık olunacak bi adam çıkmamıştı ki. O yüzden bu kadar aptalcaydı durumum. Hep umut doluydu içim. Bigün kaybolsa umudum ertesi gün yeniden filizlenirdi içimde. Ama bigün umut yokoldu, içimdeki sen yokoldun, ben yokoldum. Sana yazdım her ay, günleri ayları sayıpta yazdım. Karşılığında bikaç cümle, teşekkür ve inançsızlığını sundun cevap olarak. Anlayabiliyodum seni. Mesafeler vardı ya sen onun arkasına sığınıp durdun. Sonra bigün "nefesi senden uzakta" olan birine yazdıklarını okudum. Ona aşık olduğunu, onu sürekliğini aradığını, sevgilin varken bile onu düşündüğünü öğrendim. Peki mesafeler, nolmuştu onlara ? Ben sana yazamadım o kadar güzel cümleler. Neyi fazlaydı benden daha mı çok sevdi seni, daha mı çok istedi ? Anlamadım. İşte o gün sen bittin bende. Ben buna inandırdım kendimi. Bazen geldin aklıma onunda ilacı uykular oldu. Uykular aldı götürdü içimden seni. Hayalimdeki bugün çok farklıydı. Herkese,herşeye ve özellikle sana inat yanında olmaktı hayalim. Senin adın hala Masal...

"Hiç kimseye güvenmiyorum" diye bir şey yoktur! "Zamanında o'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır.
[Aziz Nesin] ..

Korkma giderken 'b'yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum. Nede olsa sen bitirdin b/izi. Öyleyse sende kalmalı 'izi'...
Nazım Hikmet

siirimde de dedigim gibi "neyse'ler mutluluk ihtimallerinin hoscakalidir"...
her "neyse" dediginde erteledigin mutlulugun sorumlusu sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…