Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söyle aşkım senden uzak ne farkeder nefes almak................

hayatıma girdin hayatım oldun
ruh eşim kalp eşim oldun
seninle bir ömür geçirmek kadar heyecan verici başka bir şey olamaz

zamaninda o kadar cesaretli olmasaydim, su anda elim kolum bagli olmazdim karsinda...
pisman degilim, sadece yoruldum ve endiseliyim...

O iki saatlik zaman diliminde ne halt ettiğini bulmadan rahat yok bana...Umarım tahmin ettiğim şeyin peşindesindir de ekmeğime yağ sürmekle kalmaz bir de bal dökersin üstüne...

Söylediklerimi neyle algılıyosun sen ? bir insan nasıl olurda hergün tartışma konusu çıkarabilir ? Bana umursamz diyosun ama ikimizi benm kadar düşünmüyorsun zaten morelim bozuk gelmiş bana neyin muhabbetini yapıyosun ?!!!

kabus geri dönmüş....

eee zaten biliyordum geri döneceğini....her sene aynı numara

hem bana diyosun aramıyosun diye hem de benimle iletişime geçecek hiçbişey yapmıyosun. Benden bekleme gelmez hiçbir adım

Arkamdaki sen misin? Arkasını dönen ben miyim?
Arkamdaki sensen neden uzaksın bana böyle?

Sevgiliiim düğünümüze 2 sene olmasına rağmen kayınannişimle duvağımın boyuna ve işlemelerine kadar karar verdiiikk bi tek bizim he deyip evlenmemiz kaldı biliyooooomusuunnn İyi ki hayatımdasınız sizz yaa benim ikincii ailemsiniz siz, ne güzel bi annen var ne iyi yapmışta dogurmus seni.. Bana hediyesiniz siizz... En güzel hediyeleriiimmsinizz.. Kendi ailem ve sizz kocaman büyüük tek bi aile olucaaazz

hani bana diyosun ya,seni şimdiden bu kadar özlerken 3 yıl nasıl geçicek bitanem diye?...
o zaman sadece sana tamamen kavuşacağım günü hayal ediyorum ve gülümsüyorum..7 yılın sonunda kavuşmuş olacağız herseyim Rabbimin izniyle..iyiki benimsin..

Zayıfsın, yetersizsin, cahilsin ve kabasın
Şimdi kim kabul ediyorsa bu halinle git onunla ol
Bir daha da kapıma gelme
Tırt

bütün sölemek istediklerim içimde kaldı. bulaşmamak için sölemedim sana hiçbişey.sen beni hiç ama hiç haketmemişsin. hep yalancı hep sahtekarmışsın. gözümün içine baka baka yalan sölemişsin.senin gibi birinden kurtulduğum için çok şanslıyım. ve şimdi benim değerimi bilen yalansız biriyle birlikteyim ve onu çok seviyorum. senin için harcadığım 4 yılıma acıyorum şimdi. sen nesin biliomusun bi hiçsin. zavallısın. komplekslisin. bu halinle de ne sen mutlu olabilirsin ne de başkasını mutlu edebilirsin. kendi çöplüğünde boğulmaya mahkumsun!

Aşkım o gamze yanağından ısırasım geldi.. hiç adetim değildir ısırmak ama çok tatlı yanakların...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…