seni o kadar özledim ki her sabah acı içinde uyanmak her gece seni düşünerek yatmak rüyamda seni görüp uyandığımda tekrar uyuyup rüyayı görmek istemek seni bu kadar sevdiğimi bilmiyordum. senin her halini özledim şu an en çok ne isterdim biliyormusun sen ve çocuklarımız hep birlikte bir arada olmak.yanımızda bizimle olacağın günlerin hayalini kuruyorum .özlem çekmenin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.yatağımda sessizce ağlıyorum çocuklara belli etmeden .artık günlerde geçmez oluyor hasret hergeçen gün büyüyor biran önce yanımızda ol aşkım seni çok seviyorum.
Aşıkken TAM yaşamalısın... Ağla, üzül, berduş ol... Zaman olur ruhun kanatlanır ...ve bir zaman olur yüreğin büzüşür üzüntüden... Nasıl gerekiyorsa öyle yaşa... Bırak karşındaki sana yalanlar söylesin, oyunlar oynasın; bu senin sorunun değil ki... O EKSiK kalsın, sen TAM yaşa; aşık olma, AşK OL!
OSHO................
Senin yuzunden bi gun kalpten gidicem her mesajinda, aramanda ayri bir taşikardi.. 11 ay once beni terk ettin ve simdi bir sevgilin var.. Hala neden beni ariyorsun? Benden ne istiyorsun? Yedekte durmami mi? Sevgilin oldugunu bilmedigimi saniyosun.. Ama ben adina, okuluna, bolumune, yasadigi sehre kadar biliyorum.. Sayende gizem isminden ve ankara'dan nefret ediyorum.. Ve de kizil sacli tum kadinlardan.. Canimin ici, canimi neden bu kadar acitiyosun.. Hala neden seviliyosun.. Cok yordun, yeter gitsene kalbimden