Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senden ne nefret edebiliyorum ne de sana koşa koşa gelebiliyorum...
ne bacaklarımda derman kaldı, ne de gönlümde huzur....
sen benimdin, ben senin....
3. insanlardan bize ne diyemedin...
iki yabancı bile değiliz artık...
iki yabancının bir yerlerde karşılaşıp mutlu olma şansı var...
ya biz...
beraber büyüdüğüm adam neredesiniz, yola devam edecek yeni birilerini mi istedin...
niye her şeyi yarı bırakıp gittin...
seninle koskoca bir dünya vardı...
şimdi sessizlik....
ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem, hep sen, hep sen....

aşk , iyi hoş güzel biz evlenicez deeee sen bana evlenme teklifi etmeyecek misin:44:

yepyeni bir dünyanın içine girdin artık...çok mutluyum seni tanıdığıma,kız kardeşim olsan bu kadar olabilirdi...tüm geçici heveslerden uzak,gösterişten uzak,laftan-sözden uzak,sadece ve sadece kendin gibi olup kaldığın için teşekkürler kankii..beni yanıltmadın..en azından sen yanıltmadın çok mutluyum ..kısacık,yorucu ama çokkk güzel bir konya tatiliydi..dualarımız kabul olur inşallahh:)) bir ömür boyu mutluluklar size,sağlıkla ve hepbirlikte....

Umutsuzluk kötü şey. Ama sen bunu bilmiyorsun herkese karşı oyun oynamaktan çok yoruldum.
Sonsuz sessizlik istiyorum artık.

Bir haberini almaya razıydı gönül, dün gece haberini aldı, seni gördü, öptü, kokladı, rahatladı...:)

evlenme teklifi edicegin zaman aman diyim iyi hazırlan :97:
seni uyardım o an fotograflarm olmzsa kabul etmem o bi anı olucak

O' Başkasına Gidecekse Bırak Gitsin.. Kendini Kaybetsin.. Birgün Geri Dönerse Sakın Affetme.! Yaşarken Ölmeyi O'da Öğrensin..!

Ey insan...hayat ne kadar adil gördün mü...Bana yaşattıklarını bir bir daha da katmerli nasıl çektin gördün mü...
Nasıl gözyaşlarına boğuldun karşımda, nasıl sabahlara kadar uyuyamadın gördün mü...
Ben demiştim...Gözyaşlarını göreceğim demiştim...
İntikam soğuk yenir demiştim...
Ben kazandım...Sen kaybetmeye devam edeceksin...
Hakettiğin tüm iğrençlikleri yaşayacaksın...
Bunlar daha iyi günlerin...

canim sevdigim cok yakmissin kendini, sana artik cikolatali pastam diyecegim bundan sonra...

Arada sırada aklıma geliyor,geldiği gibi de gitmeyi bilmiyor
Kalbime gömülen emin olma diyor beni öldürüyor kendisi yaşıyor ...

scirocco senin neyine be çocuk :76: o parayla iki düğün yaparız
off offf normal bi araban olsunda sciroccon eksik olsun deli ediyosun beni ya!
git orta şekerli bi araba al kurtulalm şu çileden kaç sene onumu beklicem ben yaaa amannnnn :95::95:

sen bi kssyi kazanma bak gör o gece ne gelicek başına gdip sağlık ocağına ebeyle görüşecem oğlan çocuk özlemine kavuşamican hıh

Deprem olmuş orda. :26:

Sen neredeydin o esnada?
Hissettin mi? Korktun mu?

Sormayacağım sormayacağım. Konuşmak yok dedik bi kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…