Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarın büyük gün

Bakalım değişmiş misin
Yoksa hala çok mu yakışıklısın

Ne kadar değişebilirsin ki zaten 1 sene oldu sadece
İştahım kesildi yine bak ya :97:
Üstelik daha görmeden
Toparlanmalıyım ulaşılmazı oynamalıyım her zamanki gibi
Zira beni çekici yapan en önemli sebeplerden biri de bu

karar verdim seni sevmek istemiyorum artık ben
'istemiyorum' demekle olsa keşke bu işler
sabrımın son noktalarındayım artık
sevmesem seni, en önemlisi özlmesem bu ilişkiye noktayı koymak kolay olacak.

kızamıyorum bile sana
sesini duyunca
yüzünü görünce
duruyor zaman
dönmüyor dünya
içten içe çok pis aşığm ya ben sana​

Eğer o gün gelirse... güzel olmak yetmez, çok çoookk çoooooookkk güzel olmalıyım. :97:
Wwwaaaaaooowwww demelisin. :97::97:
Diyeceksin.

Özlediiimmmmmm... :84::84::84:

Sen de özledin mi acep? Üüüfff...

Kavuşmak Zor Oluncamı Sevda Büyük Oluyor Yoksa Sevda Büyük Oluncamı Kavuşmak Zor Oluyor ? YaLan diorsun ya HangimiZ yaLan senmi ?? Benmi ??Ben seni seviorum derken beynimLe akLimLa mantigimLa degiLkaLbimLe demi$tim ama sende bunu anLiycak KaLp Varmi?

Bugun yasadiklarim o kadar inanilmazdi ki...sen coktan benden gittin ama ben yine de mutlu olmayi unutmadim,cok sukur Allahima...

Sana da iyi geceler, tatlı rüyalar.
Rüyanda beni gör. :86::86::86::86::86::86::86::86:

2 hafta sonra 1 yil olacak..Niye bu sızı hala dinmedi.. Niye aklim hala senin teninde.. Isyan degil, sitem degil merak sadece.. Ne ozelligin var ki senin? Cok mu yakisiklisin, cok mu akillisin, zekisin, kulturlusun, vefalisin, anlayislisin, sadiksin.. Degilsin, hicbiri degilsin.. Ben yillarima sigdiramazken internette bir profile sigabilecek kadar kucuk birisin.. Sanal dunyada, olamadigin erkegi oynayip egonu tatmin edecek kadar eziksin.. Ve sereften, vefadan, insanliktan bihabersin.. O zaman niye hala kalbimdesin, beynimdesin, olmaz olasica hucrelerimdesin.. Bana da bir zalimi mi sevmek nasipmis bu dunyada? Kader, sen degismez misin? profile sigabilecek kadar kucuk birisin.. Sanal dunyada, olamadigin erkegi oynayip egonu tatmin edecek kadar eziksin.. Ve sereften, vefadan, insanliktan bihabersin.. O zaman niye hala kalbimdesin, beynimdesin, olmaz olasica hucrelerimdesin.. Bana da bir zalimi mi sevmek nasipmis bu dunyada? Kader, sen degismez misin?

Bonus kafa rüyamda ne işin var??
Hem de beraber uyumaya hazırlanıyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…