Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana hep öyle bakmaya devam mı edeceksin? Öyle bir bakıyorsun ki yanındakiler de bu neye bakıyor deyip kafalarını baktığın yöne yani bana çeviriyorlar.

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

aklımdakileri sana söylesem ne olur merak ediyorum.
tahmin etmeye çalışıyorum ama hiçte iyi şeyler olmaz
zaten söyledikten sonra umrumdada olmıycak gibi(inanma sevgili çok üzüleceğim eminim)
hani hep diyorum ya sana geleceğimiz yok ben sana tahammül edemem diye, sende sana muhtacım diyorsun
kestirip atamıyorum işte seni
ama az kaldı, içimde koskoca bi boşluk açılmasına çok az var :26:

Tek çizgi...Hamile değilsin...İki çizgi...Hamilesin...Üç çizgi...Adidas'sın...Dört Çizgi...Çakma Adidas'sın...

Bir gün herkes kendi yaptıklarının bedelini ödeyecek...Ödemeyi yapmış olanlar lütfen bu mesajı dikkate almasınlar...

Son düzenleme:
sesini duyarken kalbim nasıl da dengesizleşiyor..
içime bitmek bilmeyen o sonsuz mutluluk geliyor..
artık senli hayata uyanmak istiyorum canözüm...

bilmiyorum hala seviyomusun benim hayat arkadaşımı. ama bak o benim hayat arkadaşım artık. bişey ümit etme artık. bundan sonra ben olmasamda olamayacağını bldiğim halde, benim sevgilimi düşünüyo olduğun düşüncesi bile beni çok rahatsız ediyo. umarım ben yanılıyorumdur pek sanmasamda...

Yeter ulan ! Bundan sonra herkes yerini bilsin ! Sende geç bakalım şöyle '' yüreğim'e '' ♥

eger eskiye dönme şansım olsaydı asla sen olmazdın hayatımda dua ediyorum bidaha karşılaşmayalım diye seni çok sevmiştim ama bedelinide ödüyorum artık eskisi gibi degil hiçbirşey sey çoktan başkası olmuşsun zaten ben seni boşuna sevmişim çok boşuna.....

Bugün türk bayrağını yakarak..
vatanıma göz dikerek..
Mehmetçiğime ateş ederek..
mutlu olacaklarını sanan
gafillere,teröristlere ve
bu vatanın ekmeğini yiyip suyunu içen NANKÖRLERE..
sadece üç kelimelik mesajım var;
UNUTMAM,UNUTTURMAM,AFFETMEM..!!!

Bu vatan sevgisi,
Kan olup dolaşıyor damarlarımda.
Bazen fatiha oluyor dudaklarımda
Bazen bir hilâl, ay yıldızlı bayrağımda....

söz konusu bizsek kavga etmemiz zaten kaçınılmazdı.
bunlar iyi oluyor kararımı vermem kolay olacak.

bir adın kalmalı geriye
bir de o kahreden gurbet
beni affet
Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…