Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[video=youtube;Ju3cRlQsIUM]http://www.youtube.com/watch?v=Ju3cRlQsIUM[/video]

güle güle sana, yolun açık olsun..........

Birkaç şey daha duymak istiyorum senden.

Yetmedi bu kadarı. :26:

Birgün bu hayatı bırakıp giderken sadece mutluluk olmalı yüzümüzde.. Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde..

pes eden sen oldun, inat etmeyi seviyorum
sonra iyi akşamlar diyip kapatmanda komikti

aklımdan yine ayrılığın geçmesini sağlayacak şeyler söylediğin için sana teşekkür ederim sevgili !
hazırlıyorum kendimi, az kaldı

Neyani en yakın arkadaşından mı kıskanıyorsun beni. Kusura bakmazsan oha dicem sana hatta çüş yavaş ol biraz. Güvenmediğin ben mi, o mu??!

bu gece uyandır beni sabaha karşı
güneşin doğuşunu birlikte izliyelim
hadi
buna ihtiyacım var

uyurken daha tatlısın deyince inanmıyorsun çünkü horladığını biliyorsun. ama gerçekten daha tatlısın, çünkü o çok sevdiğim kirpiklerin daha da belirginleşiyor. ha bir de bu kadar gürültücü olmana alışık olmadığımdan olsa gerek farklı geliyor, hoşuma gidiyor sanırım. ne bileyim ya horlarken bile seviyorum seni işte.

cantanem yarın çarşı izni nihayeeeeeet... seni kamerada görebilmek mutluluğu bile beni uykusuz bırakabilio

güzel sevgilim bak aslında bunu sana yazmıştım ....

2 hafta sonra seninle tanıştım...
02.05.2011.
herşey çok hızlı gelişsede ben hiç pişman değilim...
Çok yeni bir heyecan ama dolu dolu günler geçirdik. Sanki 3 ay değil 3 yıl gibi dolu dolu günler geçti..

Seni seviyorum güzel gözlüm benim

Neyani en yakın arkadaşından mı kıskanıyorsun beni. Kusura bakmazsan oha dicem sana hatta çüş yavaş ol biraz. Güvenmediğin ben mi, o mu??!

Ah ah beuf oda birşeymi... benim ki abisi uzak şehirde kalmaya gelirse otelde kalır yer ayarlarım diyor . artık bı kıskançlık mı yoksa başka birşey mi bilemiyorum ama.. kalıcı misafir gelirse otelde kalır diyor..

ah ah sevgilim uzaktan bana kimse gelmez de.. ha geliceği tutarsa ne diyeceğim sana otel ayarladım nasıl diyeceğim :S

o beni prenses peri sanıyo,
ne hata yapsam geri sarıyoo,
mitolojiden biri sanıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…