Senin hakkında bu şekilde konuşmak canımı yakmıo değil ama sen zaten söyleyeceğini söylemişsin herkes her şeyi biliomuş öyle olmasaydı toparlayabilirdim durumu kimsenin bu kadar çok şeyi bilmesine gerek yoktu senden hiç beklemezdim en başta o kadar çok şey bilmediklerini düşünüp o şekilde davranmıştım insanlara meğer bilecekleri her şeyi biliolarmış aptal durumuna düştüm sayende Daha doğrusu düştük.Hatta çoktan düşmüşüz hatta hep öyleymişiz de haberim yokmuş.
pedim bitmiş gelirken kotex gece al dicem sana ama nasıl dicem diyemem ki desemde anlamazsın anlasanda nasıl alacaksın elinde ped bir erkek aman yarabbii
Seni sevmek için ne kadar sebep varsa içimde iste
o kadar yalan uyduruyorum kendime kime ne
Kendimi yalanlarla tutunuyorsam kime ne
Kendimi sende unutuyorsam kime ne
Sende susuyor sende konusuyorsam
Sende uyuyor sende uyaniyorsam
Vuruyorsam talan olan umudun mahzenine kendimi
KİMENE...
göğsünde uyumayı çok özledim. hadi artık bitsin bitsin şu askerlikte, her gece seninle uyuyayım, her sabah gözümü açtığımda ilk seni göreyim. seni herşeyden çok seviyorum sevgilim, herşeyim
Seni çook seviyorum kocacım
Şükürler olsun Allah'ıma senin gibi bir eş'e sahibim,
seni tanıdığım güne binlerce kez şükürler olsun
Kabul olmuş duam, nefesimsin
11.11.2005 te girdin hayatıma ben istemesemde inadına. sonra masala başladık kendi masalımızı yazdık altına imzalarımızı caktık iyi günde kötü günde die şimdi masalmızı bastırıyorz mutluluk resimlerimizle.masalamıza bi karekter daha ekledik prensimz i 23.03.2007 de
iyiki varsın benim koca bebegim SENİ COK SEVİYORUM sen benm candamarımsın nesem ,işvem;gecmişim ,bugunum ,yarınımsın ;sen benim bidanem oglusumn babası evimin diregi kabul olunmus tek duamsın RABB im bizi ayırmasın emiiii
çok zor bazen avaz avaz susmak..
saklanmak kendine....
kendinden vazgeçmişken...
çok zor bazen..
belkiler biriktirmek....
ve sana tutunmak..
hem de sana rağmen.....
reddettim seni aylar önce korktum bazı şeylerden senden değil annenin aceleci konuşmalarından bugünlerde yine aklımdasın ama seni sevdiğim için değil sırf içinde bulunduğum boşluktan kendimle çok fazla başbaşa kalmamdan ve senden sonra karşıma başkasının çıkmamasından.senii düşünüyorum acaba acelemi karar verdim diye :44: sendeki o masmavi gözler varya tam hayalimdeki gibi sırf o gözlerin hatrına aşık olabilirdim sana. ben sana ulaşamam ama sen bana ulaşırsan karşılığını veririm evet 2. defa ulaşmayı denedin ben kabul etmedim ama Allah'ın hakkı üçmüş madem secret diye bişey var ona inanarak seni düşünüyorrum ve çağırıyorum haberinide alıyorum ikinizde olmasını istiyomuşsunuz.. msnde engeli kaldırdım arkadaş listesine tekrar ekledim seni ama ben senin listende varmıyım bilmiyorum tabi 2 gündür gelen giden yok. büyük ihtimal sende sildin beni niye dursun listende boşuna :44: tel noyu zaten hiç silmemiştim belki vardır bunda bi hikmet