Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşeyim,bitanem,güzel gözlüm,aşkım benim..
Mümkün olsada hiç ayrılmasam yanından,hiç ayrılmasa ellerimiz,zaman dursa biz hep yanyana kalsak. Ben senin gülüşüne,nefesine,sesine,kokuna doyamıyorum,doyamıyorum be sevgilim. Hani diyorum ya sana hep yine söylüyorum işte sevgilim,sen ne zaman mutsuz olsan şımarığın,küçüğün seni hep güldürücek,hep mutlu edicek,sen vazgeçmediğin müddetçe senden hiç geçmicek,seni sana bırakmicak hiç :) Hani sinirlenince gözüm görmüyor ya hiçbirşeyi işte tam o anda susuşlarını,sakinleştirmelerini;ben yine paniklerken olur olmaz gerilirken attığın kahkahaları;gözlerimin içine değilde o sırada taa kalbime,ruhumun en derinlerine bakabilmeni seviyorum,seni sen olduğun için BENİM olduğun için seviyorum ben.
Sabret bitanem,az kaldı,bizde kavuşucaz,bizde bir ömür beraber olucaz..
Aşığım sana,çoook aşıkkk

Son düzenleme:
beni gördükten sonra nasil degistin ama..
bak ben ayniyim ve o duymak istedigin soruyu sormucam..
ne kadar inatci oldugumu hatirla canim..

Bazen sadece gülüyorum sana sadece gülüyorum..Sanki sen gelin ben kayınvalide hehehhe

Gidiyorum artık gecenden
Benden bahsetme gelen yıldızlara
Gittiğimi bilmesinler
Yokluğumla seni üzmesinler
Soran olursa beni
Kalbini göster
İşaret parmağın dudaklarını kessin
Herkes göğsünde uyuduğumu bilsin

Verdiğiniz her sözü yerine getirin; çünkü verdiğiniz her sözden, kıyamet günüde mutlaka sorguya çekileceksiniz..[İSRA-34]

Canımı sıkıyorsun...!!!
Susuyorsam oruçlusun diye....
ee bende yarın oruç tutmaya başlıcam ne olcak...??
Kim konuşacak kim susacak...?? :99:
Ben susarım yine sen hiç üzülme bak keyfine...!
Beni çıldırtmaya bayılıyorsun dimi? Bir gün bi patlicam feleğin şaşacak ama neyse...
Küstüm iştee bu gece de küstüm sana ağzınla kuş tutsan umrumda aslında, gelip bi sarılsan yaa..

rüyama gelme demiştim ya sana sende gelmedin dün gece.
vazgeçtim gel bugün.
omzunda ağlamayı özledim ben.
sen yine ellerinle burnumu silersin, sarılırsın huzur bulurum bende.
mutlu oluruz belki rüyamda.
vazgeçtim işte gel rüyama !

tüylerim diken diken oldu uzun zamandır beni etkileyen ilksöz bu:2:

Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

bebilopum kusum ömrüümm msnden bile olsa beraber aynı kanalı açıp film izlemeye bayılıorum seninleeee ama bu aksam korku filminde iyi gerildiiiik yerim seni çok şanslıyım senin gibi bi dostum olduğu içiiin Senii Çoooooookkk Seviiyooruuuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…