Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok özlüyorum. Tahmin edemezsin. ( Kafam bu kadar dolu olmasına rağmen, dinlenmeye bile vakit bulamıyor olmama rağmen aklımın en büyük kısmında senin yer alman inanılmaz bi şey. Seninle ilgili bir sürü keşkelerim var. Gün oldu devran döndü. Aklımın ucundan bile geçmezdi. Seni terk eden kız şimdi çok özledi.

Sigara gibi olacaksın bu hayatta ..Yanacaksın ama kendini zehirlemeyeceksin ! Bağımlı olacak seni seven bırakamayacak . Üstünde öldürür yazacak ama yinede vazgeçilmez olacaksın...

Teklifini neden kabul etmediğimi sorgularken "peşimde bi'dolu kız var senin neden ilgini çekmedim" dedin ya tam da üstüne bastın. Uğraşamam ben o bi'dolu kızla falan hiç yormaya niyetim yok kendimi

teyzemlere gidicem bugün.
hep haber vermemi isterdin ya veriyorum işte.
ama bu sefer birşey eksik bana süslenme! diyen biri yok.
süslenicem bu yüzden, çok çok güzel olucam.

aman allahım bir egolar bir egolar....bu nedir yahuuu
sürekli pohpohlanmayı istemekte bir hastalıktır!!!Bilinç altından korktum valla

ne kadar nazlisin ya..
bende kendimi nazli bilirdim..
ama dur bi yanyana gelelim ben sana "naz" nasil yapilir gayet güzel göstericem...

Anlayamıyorum artık
çok yoruldum seni kovalamaktan ..
Sen kaçmaya devam et elbet arkana bakıcaksın bi gün .
Beni göremeyince ne hissetceksin bilemiyorm .
Ben seni kaybetmekten bu kadar çok korkarken hata yapmamaya çalışsamda yine yaranamıyorum sana .
Acaba beni kaybetmekten korkuyo musun sendee ??
Umarım pişman olacağın şeyler yapmazsın sevgilim
ama
Gerçekten çok yoruldummm

bu hale gelmemeliydik herşey çok güzel olacaktı ...
İkimizdede hatalar var ama çareee yok galibaa tamam böyle devam edelim biraz yakında belki benden sıkılırsın ..
Yeterince canım yanıyor zaten bide bunu duyarım tamamen yıkılırım :85::85:

Beni bırakamıyacağını biliyordum. ama dikkat et böyle ilgisizliğe devam edersen ben bırakıcam bu son şans haberin olsun

seni cok seviyorum herseyimsin(beni merakta birakma haber ver...sadece iyi olup olmadigini bilmek istiyorum...bu izdiraptan kurtar beni...snra ister benimle kal ister git tek istedigim senin iyi olman ve iyi oldugunu bilmek....her nederysen suan bilki seni ck seviyorum cokk

Hımmm...
Ne yapmalı, ne yapmalı?:26:
Sana bir ceza versem yarın.
Ne güzel olur..

seni istiyorum dünyanın her yerinde , her şekilde ...

şimdi gitsek hiçbilmedigimiz bi ülkeye alsak çadırlarımızı elimize

dolaşsak bütün gün

yorulsak salaş bi yerde yemek yesek

hiç kimse olmasa etrafıımızda bizi tanıyan , bizi yargılayan ..

sadece biz olsak kim ne der diye düşünmeden herşeyi yapsak ..

nasıl olur aşkm ?

ne zaman biticek bu belirsizlik ben bıktım artık DUY BENİ hadi . . ya benim ol herşeyinle yada unut herşeyimle . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…