Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an yanımda bulunan ama hala hatırlamayan ruhsuz kocama itafen....
Bugün bizim yıldönümümüz desem ama sen yine unuttun desem ne dersin???
--Aaaaaa unutmuşum gülüm kusura bakma...
İşte bukadarrr.....

kahve içelim o zman, konuşmamız gerekenler var deyip beni bir hafta bekleten, dayanamayıp aradığım, ee ne oldu bizim kahve demeye getirdiğim sevgili adayıma....

allah seni bildiği gibi yapsın adam, bekle allah bekle, imanım gevredi, depresyonum ilerledi, ya hiç teklif getirme, ya da sus ağzını açma!!! bu nasıl erkekliktir, kaypak herif!!

çokca zaman önce bugün dünyanın en zengin insanıydım...
umutlarım vardı, hayallerim vardı, mutluluk vardı, SEN vardın...
bugünse bir tarafım yarım umutlarım ve hayallerim kızımla ikimiz için; SEN yoksun...
bugün nasıl geçer veya yıllar sonra bugünün farkına bile varmaz mıyım? zannetmiyorum ama istiyorum...

sen yine unutmuşsundur,belki de lanetler okuyorsundur bendeyse çok buruk bi tebessüm var...
yıllar önce gözlerimi parlatan ayaklarımı yerden kesen sen bugün benimdin....
beraber yaşlanacaktık, çocuklarımız olacaktı....
acı ama gerçek...

geçmeyecek yaşadığım günler anılar peşimi bırakmayacak biliyorum...
durulacak ama sızısı kalacak sen hep o sızıda olacaksın...
çok iddialı belki ama kimse seni benim kadar sevmedi,sevmeyecek...
şu an karmakarışığım dünyada seni en istemeyen insan da benim...
sevgim daha da yaralayamasın beni diye...

yıldönümümüz kutlu olsun HAYATIM...
hatırladın mı? ''HAYATIM''...
hiç eremeyeceğimiz vuslatlar bizim olsun...
HOŞÇAKAL...

TATLIN...

Son düzenleme:
ben bugün sana kızdım ya
(senin bundan haberin yok tabii)
2kere aradın açmadım
sonra müsait deilim akşam ararım diye mesaj attım
şuan aramam lazım seni biliyorum
da ne diceem sana
anlatamamki içimden geçenleri
tüm gün döktüğüm gözyaşlarının sebebini anlatamamki sana
diyememki aslında hiç bi işim yoktu konuşmak istemedim.
bütün gün sana bana bizee ağladım diyememki
ee nediceem ben sana şimdi
hala konuşasım yok seninle
nasıl olcak bu böylee

Hangisine ağlamalıyım?
Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi,
Onca yaptığına rağmen seni silemediğime mi..

*O. Aruoba

Senii Çokk Seviyorumm Canımm Kocaammmmm Dünyaaammmm
Birtanesin sen bir...

Üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur.Karanlık varsa ışığın yokluğu.Eğer her yer karanlık ve sen üşüyorsan bu "O”nun yokluğudur.

Kardeşimin hayatından derhal çık Ben ve ailem yaşadığımız sürece asla karşımıza çıkamazsın, kişiliği oturmamış insanları ailemize dahil edemeyiz, sen her nekadar kardeşimin arkasına sığınıp dilediğini yapsan da, o şu an kör olduğu için sana haddini bildiremese de, bizim aile bağlarımız var, bizi asla ezemez, bir gün göreceksin bunu o küçük beynine yerleştir

ohh beeee bir nebze rahatladım, yakında o bunu okuyacak ve o zaman tam rahatlıycam

Hayal gibi gelsede Şafak 15 Burdur.. Aklıma gidicen yerin belli olduğu gün geldi aşkım, hani şu senin nette arayıpta bi türlü bulamadığın du bende bi bakim diye kurcalarken tak diye karşıma çıkan.. "Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı" yazısı... Sana bu haberi bi müjde gibi verdikten sona cidden gidicenin farkına vardığım o dank etme anı ve saatlerce durmadan ağlamam.. Neleri atlattık biz Sevgili düşündükçe ne kadar yorulduğumuzu farkediyorum. 15 gün sonra tüm yorgunluğumuz geçiceekk.. Seviyorum Çok !

canim kocam seninle 11 yili bitirdik acisyla tatlisiyla bazen cok kizdim sana bazen oyle sevdimki suan ayri yerlerdeyiz gelcem bitanem, ikimizinde cok yoruldugunu biliyorum hayat yordu bizi ,geride kaldi hersey biliyorum ama izleride kaldi benim için cok sey yaptin bitanem,,,hakkini odeyemem.senin tek kisilik dunyana zorlada olsa sigmaya calistim,sesiz kalmalarinda benimle sohbet ediyormussun gibi sesizligini dinledim,seni cozemesemde anlayamasamda yinede cok sevdim,sen bilmedin sen duymadin ben karsima cikan her yol ayriminda hep sana kostum,kafandan gecenleri bi bilsem bitanem o sesizliginde ne firtinalar var bilebilsem belki yardimci olcam sana, ama sen yine uzaktasin yine kendi dunyanda yanlizsin ne zman katilacaksin bize,ne zaman yanimda gorcem?11yil nasilda gecmis:)ama bugun ben sunu anladimki cokk yorulmusum senin her haline yasam tarzina ragmen beni ne kadar uzsende kirsan da yorsanda ben yine seni cok seviyorum bunu sana soyleyemesemde. askimmm yeter artik ruhun yanimiza gelsin ben ozledim seni cocuklarinda ozledi bu halinden vazgec be birtanem yanimizda ol be askim.seni cok ama cok seven askin:))) beklicem birtanem seni esin..

bu durumun adı ne şimdi?
aşkın acısımı?
yüreğim çöktü sanki
nasıl sızlıyor bir bilsen, aldığım nefes yetmiyor...

Çok değil daha düne kadar mutluyuz sanıyordum
Ne hazindir ki en azından ben bunu böyle biliyordum
Ellerin el gibi bakışların sanki ustura
İtinayla kalp kırılır gözlerin söylüyor bunu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…