canim kocam seninle 11 yili bitirdik acisyla tatlisiyla bazen cok kizdim sana bazen oyle sevdimki suan ayri yerlerdeyiz gelcem bitanem, ikimizinde cok yoruldugunu biliyorum hayat yordu bizi ,geride kaldi hersey biliyorum ama izleride kaldi benim için cok sey yaptin bitanem,,,hakkini odeyemem.senin tek kisilik dunyana zorlada olsa sigmaya calistim,sesiz kalmalarinda benimle sohbet ediyormussun gibi sesizligini dinledim,seni cozemesemde anlayamasamda yinede cok sevdim,sen bilmedin sen duymadin ben karsima cikan her yol ayriminda hep sana kostum,kafandan gecenleri bi bilsem bitanem o sesizliginde ne firtinalar var bilebilsem belki yardimci olcam sana, ama sen yine uzaktasin yine kendi dunyanda yanlizsin ne zman katilacaksin bize,ne zaman yanimda gorcem?11yil nasilda gecmis:)ama bugun ben sunu anladimki cokk yorulmusum senin her haline yasam tarzina ragmen beni ne kadar uzsende kirsan da yorsanda ben yine seni cok seviyorum bunu sana soyleyemesemde. askimmm yeter artik ruhun yanimiza gelsin ben ozledim seni cocuklarinda ozledi bu halinden vazgec be birtanem yanimizda ol be askim.seni cok ama cok seven askin:))) beklicem birtanem seni esin..