Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ağır bir yükü kaldıramadığımda,Hani sen derdin ya;Büyümen ,güçlenmen lazım diye.
Bak şimdi büyüdüm anne..Niye kaldıramıyorum, O'nu özlemenin yükünü..Yoksa en ağır yük özlemek mi?.Daha büyümem mi lazım anne?

Nereli miyim?
Yar'im yurdum yok benim.
Yar'alıyım…

...O benim aşk’kentim.
O benim aşk’bakanım
Ben onun vatandaşıyım…

||| Atakan Gülgar |||

o kadar arkamdan konuşup sonra yüzüme baktığın günler var ya hani, işte onlar için hakkımı hiç helal etmicem şekerim

Ben değilim iyi olan
sensin beni iyi yapan,

o nasıl söz ki öyle,ben seni bir ömür diye kattım yüreğime,
değil ki tırnağına değişmem dünya malını,
hem sen olmadan ne yapıyım ki ben o dediğin saltanatı (

yakarım tüm gemileri,üstüne birde sigara yakarım
tüm yangınlara yüreğimin şems'i diye bakarım,sen ne diyorsun hala adammm !!

Bil;nefes alamıyorum.Adım adım ölüyorum gittiğinden beri.Sen şu saatlerde hangi kadınla nerde nasılları düşünürken,dört duvarın ortasında boğuluyorum.
Bil;yükümün ağırlığından,yükün ağır.Sana,senin yorgunluktan mayışmış bünyene,yastığında yer edinmiş güzel yüzüne, şiirler yazan bu aptal kadındır.Aynı kadının ayrılığı aşkının üstüne basıp, bütün rüyaları sonlandırır.Ve kadın söyledi;torba torba azap bıraktım kapına.Hoşçakal..

şebnem ferah'tan daha iyi olmaz mıydı? şarkısını son ses dinle!!!!
o şarkı her şeyi anlatıyor.
bu da bizim bitiş şarkımız olsun...

derin bir nefes gibisin Aşk.. İçime çektiğimde yaşadığımı hissettiren..

Günler geçmiyo olsada 12 gün sonra benimsin, benlesin, bitti bu iş kampooo yedik askerliğii

Biliyorsun değil mi nankörlük genetik bir hastalıktır...Bilmiyor musun...öğren o zaman acilen...

....Kopsun gönlümde Aşk-ı kıyamet....
Rabbim o kıyamette beni , yar'la bir et.....

bana öyle yaklaşma
bana öyle dokunma

ikimize karşı bu dünya...!
bizi anlamayacaklar

beni ne kadar üzdüğünü bilseydin yine de umursamayıp böyle mi davranırdın acaba merak ediyorum.. hiçbişey umrunda değil ki.. beni gerçekten sevdiğinden bile şüpheliyim.. evet senin de dediğin gibi allah beni kahretsin lanet olsun bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…