Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana sabahın köründe iftar getiren ellerin,ayakların dert görmesin bebemmm!
Akşama sabırsızlanıyorum böreklerini yemek için!

Bıktım ya valla bıktım senden. ya arkadaşım her insan hasta olabilir. bunda illa birilerinin sebep olmasına gerek yok. küçücük bebekler astım oluyor onlarda mı stresten olmuş?. araştırdım ailede olursa riski daha fazlaymış ki özellikle senin baban astım. ayrıca yalvardım sana sigarayı bırak diye tavlamak için 6 ay bıraktın tekrar başladın. al işte en büyük düşmanı sigara diyor her yerde. her çift tartışıyor kavga ediyor ettiğimiz kavgalarmı hasta etti seni. beni suçlamayı bırak artık vazgeç ya şuan çok sinirliyim sana. hem madem benim herşeye sebep bıraksana madem ayrılalım dedikçe niye bırakmıyorsun beni??? off yanımda olsan boğcam şuan seni

sahurda iftarda ne yapıyorsun acaba?
yalnız insanın canı da istemez...
nasıl bağımlıysam sana rüyalarımda iftar sahur hazırlıyorum...
çok derinlerindeymişsin kalbimin çekip çıkaramıyorum....
hep aklımdasın...

yalnız mısın?

çok acı çekiyorum...
başımı alıp gidesim var...
sadece kızım ve ben....
bıktım artık herkese destek olmaktan....
sen çok olgunsun lafına sinir oluyorum....
olgun olmak istemiyorum....
kızımla çocuk olmak istiyorum....
mutluluk neredesin??? seni istiyorum...........

Sen bildiğim gibi kalmadın ama ben unuttuğun gibiyim hâlâ...

// Murathan Mungan //

Güle güle sana, yolun açık olsun,
seni Allah'ım korusun
Bütün güzel şeyler, hepsi senin olsun
..

ben bi almana asigim anne:)))
herkez din farki kültür farki diyo, ama bilmiyolarki kalbim anlamiyo bu farki...
hayatta asla büyük konusmicaksin bunu ögrendim, asla bi alman olmaz dedim bak basina neler geldi kizinin anne.
onunla hayat cok daha güzel. türkce ögrenme cabalarini yeni konusmasini ögrenmis bir cocuk gibi "meraba nasilsin bugün" demesini vede cani gönülden "allahu akbar" deyisini görmeni isterdim anne:))
ahh ahh allahim yardimci ol, sen kabul ettin onu islama yönelttin, bizimkiler hala kültüre takti ((
annem seviyorum ben yaaa

Senin o çikolatam diyen dillerini yerim benn
gamzeleri mis kokann sevgilimmm!

Bana ayrılma isteğini söylemeden eklediğin o ne olduğu belirsiz kız bügun otobüste dibimde idi..
Kızın ağzını burnunu kırmak istedim.. ama zaten ne olduğu her halinden belliydi..
Sende zaten onlara layıksın

bugün uzun bi konuşma yapmamıza rağmen kavga etmedik.
seninle kavga etmemeyi özlemişim.
bana hep herşeyimsin diyosun ya.
sözle kalmasın her an hissettir bunu.

Seni ne kadar beğendiğimi anlatamam.

Ama orda kaldı. (

Bir daha karşılaşmayı tüm kalbimle diliyorum. (

yaptın yine yapacağını... saat 12de iyi ki doğdun sevgilim diycektim gözlerine bakarak.. neyse belki böyle olmasına mecbur kaldın yoksa bana hazırlan çıkarız demezdin biliyorum. yarın akşam sana süpriz doğum günü partisi yapmayı düşünüyorum.. süpriz nede olsa burayı okuyamazsın biliyorum hediye alamadım artık tek bir pastayla idare edersin.. benim kuru bir doğum gününün kutlu olsun sözüne yetindiğim gibi

Son düzenleme:
Demek uzun süredir sessizliğinin sebebi bunlarmış.

Buruklandı bir an içim ama önemli değil.

Tekrar ve son aynı şeyi diyeceğim;hayatıma kendin girdin kendin çıktın.

Haliyle benim için sen ve olanlar nötr..

Son düzenleme:
Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan…
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana…
Elinde olanlardan bahset can!…
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış…
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta…
Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
“Hüzün olgunlaştırır” …“Kaybetmek sabrı öğretir”…
{Hz. Mevlana}

gönlümüze göre ver Allahım

görümcee örümceekkk senın beklentılerını karsılayamamak inan hiç umrumda değil... ben eşimi beklentılerını karsılayıp evlılıgımde onu tatmın edıyorsam

gerisi benım için teferruattır..kocam etrafımda pervaneyse bundan sananeee fesatlıgın bukadarına pessss!!! senın kocan senınle alakadar değilse bunun

hırsını nıye benden cıkartıyosun..kaynanamlara bu gelını fazla sımartmıssınız demekle elıne gectı!!!

catlada patla kardesının gozu benden baskasını gormuyooo , ailesi benım artık siz değilsiniz telli duvakla geldım kaçmadım anlasıldımı

ayrıca o soktugunuz laflarıda yutmak zorunda değilim kendı evlılıgını benımkıyle karsılastırıp durma sen mantık evlılıgı yaptın ben AŞK.. kocan senı ezip

ezdırıyosa ben nnaaaapimmmmm haaa napimmmm

bu arada dıs kapının mandalı ben değil sen oldun cicim hadi gozunaydın... 15gun benı ağlattın ya sen 15yıl ağlıcaksın eşimle barısmak için belki..

çok fena canımı yaktın dıye sevın artık rahatca uyuyabılırsın hazmedemeyıp uykun kacıyormus yaa kızınıda dovemekten vazgec hırsını alamayıp bak

karnının şişi indi bölece , hoş bizi bosandırana kadar senın hırsın gecmez yaa neyse Rabbime bişey isteyıp dememe gerek yok zaten o senı bildiği gibi haklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…