Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatından geçenlerin hepsi, bir tek ben etti mi? Bensiz yaşayamazken, sahi mutlu musun şimdi? :97:

aslında dün gece sana kızdım ben
yahu az öncede trip atmaya çalıştım
gülen yüzleri hemen kelime sonuna değilde iki boşluk bırakarak koydum
niye anlamıyosun yaaa

hiç koymazsam tatsızlık olur diye yinede koyuyorum

demek ki o kadar da kızılacak bişi değilmiş

sahi neden kızmıştım ki ben dün geceeeee

yine unuttum,yine yelkenler senin karşında foraaaaaaaaa

Şimdi yeni bir yolda farklı bir şarkı mırıldanmalı!
Nakaratını biliyorsan yanımda gelebilirsin,elimi tutabilirsin...

sevgili eşim bana yaşattığın dün için sana çok tşk ederim...banA dün çok güzel bi gün yaşşattınn..seni çok seviyorum hani dün senle sen işyerindeyken tlfonda konuştuğumuzda hani bana dedin ya seni çok seviyorum seninle konuşurken içim kıpır kıpır oluyo tüylerim diken diken oluyo demiştinya bebeğim bende ağlayarak sevdiğimi sölemiştim...işten geldiğin de sana sımsıkı sarılmak çok güzeldi ve dışarı çıktık gezdikya ya dün çok güzel ve roman tik bi gün dü ben sensiz yapamıyorum ya çok seviyorum seni neyse ben seni bidaha arıyımda sesini duyum..:2::2:

bazen yerin en dibinde, bazen gökyüzünün daha da üstünde, yanında olmak bazen ölüm bazende hayat benim için. aldığm en derin nefesim iyisiyle kötüsüyle hayat seninle güzel..
yeterki hep yanımda ol sende hayat buluyım..

Birazcık yanımda olsan biraz cesaret versen mesela? Benim için korksan? Ben burda başım dönüyo diyorum tamam diyosun?!
Üzerime titremiyosun artık.
Eskiden olsa hemen doktora git ihmal etme derdin
Artık onu da demiyosun yoktur bişeyin saçmalama ne demek yaaa
Bana bişey olursa çok ağlarsın

sana sarılmak benim için çok önemli... sana sarıldığım zaman dünyada güvenebileceğim birinin olması duygusu benı çok duygulandırıyo.. bide osurmasan tam süper olucak

Bu kadar sevimli olmak zorunda mısın yaaa... Balsın bal. Yiyesim geliyor o tatlı yanaklarını. Hayatımın anlamı biriciğim benim. Can anne can can...

sekerim benim dün daha cok kizacagini düsünmüstüm..
ama sasirttin beni, ben hatta daha sert bir tepki bekliyordum..:78:
seni sevdigim icin kendimi de ayri bir sevdim.. :103:

Şu çerçeveli böcek koleksiyonundan nefret ediyorum. Ölü olduklarını bilmek bile içimi rahatlatmıyor. Düşüp kırılsa eve bir daha girmem herhalde. :18: Küçük de değiller ki, resmen mutant bunlar. Ya onlar ya ben diyeceğim gün çok yakın!

Destan gibi bir şey bu.

Sabırsızlanıyorum okumak için lakin beklemek istiyorum.
Daha heyecanlı oluyor.
Hep yapıyorum ben bunu. Bi bilsen! :))

tahmin ettiğim kadar üzülmüyorum ayrıldığımıza.
5 gün oldu bugün ayrılalı. zaten ondan öncede 2 hafta boyunca görüşmemiştik.
ayrılığında çaresini buldum sayılır.
kendi kendime neşelenmeye gülüp eğlenmeye çalışıyorum.
içimden ağlamak geldiğinde ağlıyorum.
sandığımdan da daha kolay oluyor yani.
evet içimdeki boşluğun tarifi yok ama alışmaya çalışıyorum işte.
o napıyor üzülüyor mu acaba falan diye de sorgulamıyorum hiç.
benim için önemli olan kendi duygularım.
Allahın adaleti çok çok büyük elbette karşılıksız kalmayacak bunlar, çok pişman olacaksın sende.
dedim ya kolay oluyor bu ayrılık.
her an her dakika ağlamıyorum.
hatta biliyor musun kahkahada atıyorum arada. ne kadar içten ne kadar samimi bilmiyorum ama gülüyorum işte.
yalnız birşey söylicem, herşeyin çaresini buldum da bunun yok sanırım, çok özlüyorum seni çook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…