Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu kızın benimle bir derdi var görmüyor musun?
Yanımda olan her erkeği kendine çekiştiriyor!!
Amaç nedir?
Dünden beri 4 oldu ama bu!!!

Canım sevgilim sevdiceğim üzülme nolur
Biraz sabret, biraz dayan...
Bu iş bizim kaderimiz değil, elbet daha iyisi olacak... Sadece biraz daha dayan.

Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme,
Kırk yılın hatrına "SEN" kalayım...
Cemal Süreya

pat diye aklıma gelmelerinden nefret ediyorum,
unuttum dedikçe daha çok hatırlıyorum... kahretsin.

küsme bana canim benim..
napalim biliyorsun ki yine ögrenciyim ben ve beni okulla paylasmak zorundasin.. :105:

‎"Sana Yaşatacağım En Büyük Acı;Nikâh Masasında Ayağına Basmak Olsun♥"

Seninle konuşmak istediğim anda,sana duygularımı açtığım anda beni dinlemeyip tek bişey söylememe izin vermeden konuyu kapatmandan nefret ediyorum.
Artık senle hiçbir şey konuşmayacağım.
İçime kapanayım da gör.
Konuş anlat diye yalvaracaksın!
Düşüncesiz

en çok korktuğum şey başıma geldi işte.
şuan en çok sana ihtiyacım var
evet doğru duydun kötü bir dönemden geçiyorum ve senin yanımda olman lazım, olmadı işte.

ahhhh benim koca bebeğimm ahhh:98:ne çok özlüyorum ben seni yaa
gel teskere gel teskere yanibitsin hatta kısalsın şu askerlik yahu ham yapalım aşkımla askerliği
çoook seviyorum seni çok muhabbet kuşum benim

Allah tüm askerlerimizi korusun :85:

Çoookkkk ama çooookkkk güzel. Beni çok mutlu ettin çooookkkk çoookkkkkkk... :))))

şimdi yanımda olup bana destek olmalıydın işte.
kötü zamanlar yaşıyorum. herşey çok üst üste geldi.
sen elimi tutsan başımı omzuna yaslasam biraz olsun rahatlardım.

Son düzenleme:
sordun ya bugn neyinim ben senin diye*
btanem aşkm vs sıraladım bitane daha var dedin
neymiş dedim hani karı-koca dedin :123:
onlar yok artık bitti dedim ya :82: öyle demek istemiyodum aşkımama demeliydim :84:
burdan seslensemm kocacımmmmm
ama iş ciddiyete binene kadar bunu duyamıcaksın benden :78: uzun yıllar bekliceksin yani

Bazen,
Birinin yokluğuna o kadar alışırsın ki..
Başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsın.

H. Balzac

zamanında bana attığın bütün güzel mesajları sildim az önce.
saklıyordum ve arada da okuyordum hepsini ama silmem gerekiyordu.
madem seni çıkardım hayatımdan bir daha duymayacağım güzel mesajları tutmanın anlamı yoktu.

valla bunları kesin okucağını kesinkes okucağını bilsem öyle şeyler sayardım ki işte dua et okuyamıyosun buraları

Hiç bozulmasın aramız hep böyle devam edelim:78:
Nolur Nolur Nolur

“ Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur. ”

deger verdik yeteri kadar,bundan sonra herkes ederi kadar.
Suskunluğum asaletimdendir,her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım lafmı diye,birde lafı söyleyene bakarım adammı diye

Neden İNSANLIK hep bende kalıyor ? Gidecek başka kimsesi yok mu ? :))

Elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbir şey ya da vesair... Hani demiş ya şair; '' Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir...

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar..

bunu kendime yazıyorum:İyi olduğun için herkesin sana adil davranacağını beklemek; vejeteryan olduğun için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.."

Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma: "Lafla adam olunmuyor".

vallaha çok rahatladım.bi ara gene yazarım:)

va

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…