Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalan olup gidiyormuşsun..
beni neçok seviyormuşsun...
sende beniim gibi biraz
aşk yorgunuymuşsun...
masalmışsın meğer
bir varmış bir yokmuşsunnn!!!!!

Çaktırmadan yatağa konup duruyorsun.
Amma uykucu oldun

Sabret aşkım son 2 hafta...
Sonra herşey bitecek hayırlısıyla...

yaa offf o arayan sen miydin??unutamıyorum hala aklıma geliyo şok oldum.düşünüyorum sen değilsindir bu kadar zaman geçti niye arayasın ki hem bana bu kadar kötü bişey yapamazsın sanırım,bu kadar mı yanlış tanımışım senieğer sensen o hayatımın pişmanlığını yaşarımbaşkasıdır sanırım ama başkası kim,bunu yapacak kim var ki çevremde:26fffffff bilmiyorum!içimi sıktın gece gece!keşke hiç girmeseydin hayatıma!

Kendimi çok kötü hissediyorum yaptığım şey için.
Ama sen de suçlusun.
Benim gibi birine nasıl inanıp güvenebilirsin ve hiçbir şey olmamış gibi hala beni ne kadar sevdiğinden bahsedebilirsin?
Nerden girdim bu işe ben yaaa... :84::84::84:

bugün için de teşekkür ederim diğer günler için de olduğu gibi..

seninle geçen her günüm her şeye bedel

Gitmek mi istiyorsun ? Unutma,
Ben seni değil bıraktıklarını özlerim,
ben seni değil beni otobüse bindirdiğin andaki pencereden bakışmalarımızı özlerim,
ben seni değil heycanmalarını özlerim,
ben seni değil yemek yeyişini özlerim,
ben seni değil su içişini özlerim,
ben seni değil yürüyüşünü özlerim,
ben seni değil yanaklarının kızarışını özlerim,
ben seni değil ses tonunu özlerim,
ben seni değil montunu,kazağını,polarını,kokunu . . . özlerim ! Anladın mı ! Şimdi gitmek istersen yine git .( An..'a :/ )

Evimin anahtarını bırakmak zorunda olduğum için bırakıyorum..Balıklarıma bişey olur ise üzülürüm..Tabi syn kayınvalide..Gidiyorum die heryeri kurdalama çekmecelere bile bakma hakkına sahip değilsin..Bu defa eşim de ok verdi not yazıp bırakacağım ve ağır şeyler yacağım heheh yaşasın eşimin bana destek olması beni çok mutlu en çok da senin maskenin altında ki şeytanı görmesi

gel ne olur gel ,bir anlık bir saatlik olsa da gel kokunu hissedeyim yalvarırım gel gel sana bir sarılayım gel allah canımı alsın sen gidince yalvarırım gel allahbir kere daha nasip etsin seni bana
sonra canımı alsın

yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,seni unuttuğummmmmmmm

yahuu yazamıyorum şu an sana bi garip oldum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…