Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben seni düşünüp bir şarkı dinlediğimde, sen kim bilir aynı şarkıyı dinleyip hangi kızı düşünüyorsundur.
Hayat işte...

Beni düşündüğüne eminim.:97:

Ama acaba onun aklına geliyor muyum, çok merak ediyorum. :26::44:

2 yıldır birlikteyiz

Her buluşmamızda sanki ilk kez buluşacakmış gibi heyecanlanıyorum

Evlendiğimizde de böyle olsun inşallah

Bebeğimiz doğduğunda hatta torunumuzu kucağımıza aldığımızda bile aynı heyecan kıpır kıpır etsin kalbimde/kalbimizde:78:

bak gördün mü her zaman ki gibi 1 hafta sonra anlayabildim ayrılığı.
çok zor özlemek seni çok zor.
ikimizde birbirimizi seviyoruz madem niye anlaşamıyoruz ki niye ?
çok seviyorum seni çok.
olmuyo işte birliktede olmuyo ayrıykende.
artık sadece anılarımda olman gerekiyor.
ah bi değişsen birlikte olsak yine, niye olmuyo niyeeeeeeeeeeeeeeeee :84:

iyi geceler hayatım...
kızımıza sarılıp senin kokunu cekicem derinlerden...
kopyası babasının...
yarın yine sensiz bir güne uyanacağım...
bensiz rüyalarda sana iyi geceler...
ne olurdu filmlerdeki gibi olsaydı hani basrol oyuncusu berbat bi hayat yasar bi uyanır filmin sonunda rüyaymış...
keşke...

Çok çok çok eminim ama aklımda başka bir erkeğin hayaliyle uyuyacağım bu gece ve onun gibi biriyle karşılaşıp kocaman bir aşk yaşamak için dua edeceğim.

anane gel nolur.
sensiz herkes darmadağın oldu.
dedem yeni biriyle evlenicekmiş.
hemde sen daha öleli 9 ay olmuşken senen dolmadan. anane sensiz bir hayat istemiyorum artık.
rüyama gir bari bugün.
sarıl kokla anane, her zamanki o yavrum deyişinle seslen bana.
annem çok ağladı dedemin yeni birini bulduğunu duyunca. döngel onu teselli et anane. herşey çok üst üste geldi ben dayanamıyorum artık güç ver anane.
çok özledim seni.
zaten bu aralar sadece özlemekle meşgulüm.
senin bana patates kızarttığın o mutfakta başkası olucak artık anane. oysa sen yakışıyordun o eve bitek.
anane geri dön nolur.
dönde sarıl bana, dönde mutluyum de. dönde dedem yeniden evlenmesin nolur.
dönde annem ağlamasın artık.
dönde şu 9 ayda ne kadar özlediğimi göstereyim sana.
ne olur dön anane nolur

Biliyorum sevgilim biliyorum ,
yoruluyosun,çalışıyosun ama azcık benide anlasan zaten ayrı şehirlerdeyiz uzakta olman canımı yeterince yakıyo birazck benmle ilgilensen hemen uyumasan zaten affetmedim daha seni ama unuttun gbi hiçbişe olmamş gibi davranıyosun bak 4 gün sonra aşkının doğum günü unuutcaksın gibii geliyo zatenn

Butun gun kucuk cocuklari sever gibi sevdin beni ve kocami.ozlemisim merhametli sicacik kollarini.halbuki daha 1 ay once beraberdik.ama hasretiz dimi babacim.senin lafindi "universiteyi kazandiklarinda,ben kaybettim cocuklarimi" ama birbirimiz icin atti kalplerimiz hep.onemli olanda buydu.seni cok seviyorum.

Mesaj at olur mu aşkım?
Çünkü bana haksızlık ettin.Gerçekten bak..
Hiç bu kadar uzamasına gerek yoktu.
Ya sen zaten sinirliydin ya da başka bir şey.
Ama bu kadarının sebebi ben değilim.Yine de özür dilerim.

Sen benim eksik yanımdın,
Ben senin fazlalığın...

Bu kadardık işte,
Ötesi yok.

Gece çok üzüldüm keşke görmeseydim okumasaydım onları, ama okudum. Umarım yanıltmazsın beni. Bu saatten sonra sen de pişman edersen ben naparım ? Mutsuz olmamıza üzülmemize izin verme

Canım kocam,
Ne günler geçirdik beraber dönüp bakıyorumda. Ne virajlardan döndük, ne sonlardan başladık, ne başlangıçları sonlandırdık... Ukala dümbeleği deyip terslediğim günden bugüne 7 kocaman yıl geçti. Anlık nefretlerimde oldu sana;anlık sinirlerimde. Bıraksam giderdin diyorsun ya bazen evet bıraksan giderdim;Yakardım pire için kocaman bir yorganı. Ama iyi ki bırakmadın be kocam,ne yapardım ki ben sensiz. İyi ki bir gece bile küs uyumamıza izin vermedin. Ben senden ayrı bir odaya yattığımda usulca gelip sarılıverdin... İyi ki hayatıma girdin. Şimdi çekilip baktığımda sana, oğluma... Huzurumsunuz benim... Allahıma hamdolsun. Allah seni benim, oğlumun başından eksik etmesin. Bu akşam beni aldığında yine kocamannn sarılacağım sana. ''Seviyo musun beni?'' diyeceğim. Bıyık altı gülüp bana ''Hala mı ya hala mı diyeceksin?'' biliyorum. Sonra da ''Seni sevmeyen ölsün hatunn''la bağlayacağız günümüzü. Aslında biliyor musun kocam asıl SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…