Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok özledim seni Aşk!
şafağmz 00:00 dan sonra 8
çok az kaldı mis kokulum
8 gün sonra senin omzunda mis kokunla uyuyacağım
sabah gene bizi ayrılmış görünce beni çekip sarılacaksın :17:
mis kokulu öpücüklerinde uyandıracaksın :)
beraber kahvaltı yapıcaz aşk kokulum :31:
bunları düşünerek geçiriyorum zamanı
gün sayıyorum sevgili
seni çok seviyorum :69:

Aramadın...

Kızgınmızın? Düşüncelimi?

Bir sebebi varmı bu sessizliğin

Yoksa benmi büyütüyorum

Of bu Askerlik..

Yine geldiler bana gece gece. Sana anlatasım geldi,malum yoksun. Aklıma burası geldi oturdum bilgisayarın başına..
Bugün yine mecidiyeköy-ümraniye trafiğinde aklıma geldin bir anda,sanki çıktığın varda.. Bu radyoların hepsi düşman bana hep mi seni hatırlatan şarkılar çıkar anlamadım ki.. Benimki de laf sanki hatırlamıyormuşum da şarkı hatırlatmış gibi,ilahi Elif. işin bahanesi bunlar düpedüz özlüyorum işte. :30:
Ben neydim biliyor musun küçük bey? Ben senin kadınındım! Sığındığın liman,arkandaki dağdım. Ne zaman içinden kırılsan ne zaman yıkılsan omzundaki el benim elimdi.
Ne zaman dizlerinin üstüne çöksen başını çevirdiğinde gördüğün kadın bendim. Ben senin annen,karın,kızın,sevgilindim. Asıl kadın bendim. Elinden tutup gururla göğsünü gere gere yürüdüğün,utanmadan sıkılmadan o kadın işte bu kadın dediğindim ben.
Senin şimdi kolun,bacağın yok. Ocağın yok. Okyanuslarında deli fırtınalar esiyor gemilerin talan olmuş.. Limanın nerede büyük insan? Ne yapacaksın şimdi? Sırtını yaslayabileceğin dağ nerede peki? Yok mu.
Sırtından bıçaklandın yine değil mi? Bu sefer geçecek gibi durmuyor değil mi? omzunda bir erkek sertliğine sahip naif bir kadının eli yok diye mi. Asıl kadın kim şimdi ? 20 gün süren ilişkin mi yoksa,yapma :96: Bu yuvarlak dünyada Elif'in eksik değil mi?? Dünyanın yuvarlaklığına inat arkanda Elif gibi eğilmeden kırılmadan dimdik duran Elif'in eksik değil mi? Bu sonu sende sevmedin.Biliyorum.Sakın inkar edeyim deme.
Kendi ellerinle kaybettin rotanı,kendin çağırdın fırtınaları. Kendin kaybettin limanını.

biliyor musun kardeşim olucakmış ?
ilk duyduğumla seninle paylaşmayı çok istesem de tuttum kendimi.

Ceydammm hayırlı Uğurlu olsun çok sevindim ya :)

Son düzenleme:
cecennim :38:
teşekkür ederim canımmmm :16: bende şaşkınım ama aynı zamanda mutluyum sanırsam :1:
daha doğmamış minik kardeşime :
ilk başta çok tepki verip seni istemediğimi söylediğim için özür dilerim gaflette bulundum.
oysa içime umut oldun resmen. salya sümük ağlarken bile aklıma gelip gülümsememe sebep oldun.
şuan daha çok miniksin ama ben kız olduğunu hissediyorum. adın bile hazır minicik :emir_bebek:
sağlıkla büyü :emir_bebek:

Bir haftadir özenle isledigim planimin bu kadar güzel sonuc verecegini önceden bilseydim keske. :31:
En gec bir ay sonra neler olacagini cok merak ediyorum. :26:
Seninle ve senin olmayi cok seviyorum. :69: :48:

Biriciğim. Aşkım. Kollarında olmak için sabırsızlanıyorum. Geçsin bitsin Kasım. Aralık'ta yanındayım. :69:

Back
X