Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
perşembe buluşmasakta olur aşkımm.
çok özlemedim zaten
ama buluşmayı istersen de hayır demem.

Öyle çok özlemişim ki seni zaman dursun hiç ilerlemesin istedim.Sadece sen ol yanımda, sadece seninle gülüp eğleneyim, sadece seni görsün bu gözlerim..Hayatım da hiç bu kadar mutlu olmamıştım.Seni uğurlarken içime dolan hüzün 2 hafta sonra yanına geleceğimi hatırlayınca dağılıp gidiyor yerini mutluluk alıyor.Senii, canıma can, ömrüme ömür katan seni o kadar çok seviyorum ki hiçbir kelime anlatamaz bu sevgimi.

Hep yanımda kal,sadece benimle yaşa sevgilim....

sen ikiyüzlünün tekisin.. ağzımdan laf almaya çalışmalar, arkamdan iş çevirmeler .. kendini akıllı, başkalarını salak sanıyosun..kendini iyi başkalarını kötü zannediyorsun.. sennnn ne hayatta bişeye sahip olabilirsin ne de sahip olduklarının kıymetini biliyorsunn.. hayatta keyfinden hiç vazgeçmiyor, hiç bir emek sarfetmeden sadece sahip olmak istiyorsun..üstelik şükürsüzsün ve aç gözlüsün.. sadece halk günlerinde ve sabah ilk seans ucuz oluyor diye tek başına sinemaya gitmene acıyorumm.. kermese gidip öküz gibi yemene acıyorum..375 milyara ev alıp benzine para vermemek için servise binmene acıyorum.. özel görüşmelerini kurumun hattından yapacak kadar paragöz olduğun için acıyorum.. gözünü kırpmadan tereddüt etmeden yalan söylüyorsun ve bununla gurur duyuyorsun acıyorum.. yalancısın, ikiyüzlüsün Selen.. bi boka yaramazsın..

nasıl olur aşkım ya zaten kafalarına göre izin veriyolar nerdeyse 2 haftada bigün izin alabiliyosun ondada istedigin günü seçemiyosun :44: nasıl çıkıcaz şimdi yorgun gelceksin eglenmiceksin erkenden uykun gelicek ertesi gün ruh gibi işe gidiceksin :84:
vede dogum günümde yine yalnız kalıcam mükemmelmiş

Ne halin varsa gör demekten başka bir şey yok gibi artık.
Ne yazık ki yok!

Lafımı geri aldım balım. Ooff ooff... Uzak olunca böyle oluyor.
Demek ki hala aynısın. Değişen bir şey yok aşkımın o güzel kafasında.
Değişmesin de zaten hiç. Bayılıyorum sana.

ne zaman neden diye sormayı bırakıp hayatıma devam edeceğimi, ve ne zaman seni sevmeyi bırakabileceğimi bilmiyorum.
canım acıyor...

yok işte hayatında biri neden kaçıyorsun benden...ben online olunca çıktın face den ama msn de açıktın ben gördüm bunu...sonra msn den de çıktın....kıskançlıktan ve aşkımdan ölebilirim şu an...keşke bilsen seni ne kadar sevdiğimi...bak yakına geliyormuşun e buluşsak fena mı...

Uzakta olman beni hırçın yapıyor.. Dayanamıyorum sensizliğe..
O yüzden böyle soğukca kıskanıyorum seni..
Seni Seviyorumm.... :116:

Off neden beni anlamak istemiyosunn..
Ben senin için neler yapıyorum bunları niye görmüyosun.Sadece sen değil bende uğraşıyorum.Çoğu şeyden vazgeçtim işte ama herşeydende vazgeçmemi beklemee

ağlattın beni o yazdığın yazıyla işte..

ah bebeğim benim..nasıl güzel bişeysn sen

nasıl şükrediyorum ah...

sen 4 senedir beniim yüzümü bikere eğmedin, dudağımı bükmediin ben seniin isteğini nası geri çeviriiimm cennetiim Sen istemiyorum de ben gitmem hiçbiyere inada bindirip ilişkimizi neden yıpratiim Tek lafın yeter herşeyi iptal etmem için

Bir geceyi daha sensiz bitirdim sevgili.
Tutunduğum tek gerçektesin şuan

tek bi sözünle bile beni nasıl mutlu ettiğini bilemezsin.
hep böyle kal :26:
Allah hiç bozmasın bu mutluluğu inşallah.
seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…