Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni çok seviyorum
Gözümden sakınıyorum
Herkeslerden kıskanıyorum
Sensiz bir dünya istemiyorum ..
Cennetim,mutluluğum,huzurum,hayat'ımm,can'ımm,ömrüm,kaderiiiimm..
Tapıyorum sana..
Pazar gelsin artııııık buluşalımm mis teninin kokusunu içime çekeyim..Sende deli gibi sar beni..Kollarında çok huzurluyum aşkım..

Son düzenleme:
İlk günden beri dost oldun bana,sevgili oldun bana...
Ama ne eksikti de şimdi kırıklarımızı yapıştıramıyoruz?

Büyük konuşmamak gerekmiş, aşkta neymiş dememek gerekliymiş.
Ne çok kullanmıştım bu lafı geçmişte.
Hafife almıştım aşk acısı çekenleri, adını aşk zannettiğim duygulardan çabuk sıyrılmış, hep ayağa dimdik kalkmıştım.
Üzüntüm kısa sürmüştü,nerden bilirdim aşkın senin suretinde bana bütün konuştuklarımı bir bir yedireceğini.
Aşkın bütün duygulardan daha güçlü olduğunu nerden bilirdim.
Öğrendim acı oldu ama öğrendim.
Sensiz nefes alamıyorum, özlüyorum ve korkuyorum.
Ve sen dönmezsen bir daha kimseyi sevmek istemiyorum. Çünkü bu kadar güçlü bir duyguyu bünyemde barındırmak istemiyorum.
Ben yaşlı ve minik bi kadınım , kendimden özür dilerim. Boyumu aşan bir sevdaya bulaştığım için.
Bu kadar hırpalandıgım ve üzüldüğüm için.
Bu savaştanda galip ayrılırsam, karada ölüm yok bana.

Sana halbuki en iyi dostum demistim ama degilmissin.. Benden dolayi mi degistin bilmiyorum. Alt tarafi sadece kurs cikisima geliyorsun, onu da gece vakti tekin olmadigi icin kendin soylemistin. Simdiyse sanki sana bel baglamisimda mecburmussun gibi davraniyorsun. Oysa kursum evinin orada oldugu halde sana haber etmedim diye kizan sendin.. Ustu kapali sordum inkar ettin. Anlamiyorum ki seni Cok uzuluyorum boyle olunca.. 4 yili gecti dostlugumuz ama sen boyle yapinca sadece kendi kendime gelin guvey olmusum gibi hissediyorum.. Bir seyler soyle artik. Su sebepten sana kizginim de

Yumuşamak yok Laliş yumuşamak yooook!
Kıyamamak yok!!!!!

anladın mı şimdi kıymetini ?
ben o'nlar gibi değilim.
bugün aramız gayet iyi olmasına rağmen çok öfkelendim sana, unutamadım. aklıma geldi.
benden bul !
ama yine de seni seviyorum seninde bugünki mesajda anlattığın gibi.

tamam işte başladım diyete şu saat itibariyleyemiyorum yemiyorum sende göreceksin

Seni ve kalbimin sesini dinlemeyip, başkalarını ve mantığımı dinlediğim için çok pişmanım.

Affet, benim için yaptığın onca şeyi ezip geçtim.

ah sevgilim ahhhhh
gereksiz masraf yapmaya bayılıyosunne gerek var şuan ona!biran önce al şu arabayı rahatlayalım offfffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…