Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyorum seniii yaaa aptal şey çocuk gibisin o nasıl sevinmek öyle bu kadar mutlu olucağını bilsem daha önce yapardımmm :)) canım aşkım benimmm senin bu kadar mutlu olup böyle tepki vermen beni çok sevindirdi aşığım ben sana sen iste ben hep sana şeker alırım

7 bardak meyve suyuyla duruyorum bak 72 olmuşum tartı yanlış değilse tabigidiyo kilolarım işte sen derdine yan

bak nasılda kendin gelip konuşursun böyle yaparlar adamı işte benim kızmam gerekirken sen tavır aldın çok ta tındı

Ben seni kıvama getiririm yavrum. Böyle olmamalısın.
Azıcık açıl. Hoş ol. Odun olma aşk.

Neyi övsek ordan gözdeyiz, yardım et Allah'ım.. Sabır ver.. Kem gözlü kullarınıda ıslaa et..

Gel artık gittiğin o el diyarlarından.

Benim burada bir kaşık suda boğmak istediklerim var gel sakinleştir beni

özledim demek hiç bir şeye yaramıyor, özlenen asla gelmeyecekse...
gelse de gerçekten geldiğinden emin olamayacaksan...
boş, hem de çok boş bir rüya...
acı vermekten başka bir işe yaramayan...
ben senin kokunu çok özledim, sen hiç özlemedin mi?
özlemediysen hiç sevmedin mi?
kimse boşuna gurur yapıyor diye savunamaz seni bana...
aşk da gurur olmaz, bunu en iyi ben bilirim...

Cok seviyorum sana böyle davranmayi
Inan bana cok feci bir sekilde hakediyorsun

Sende de heyecan var mı?
Uzaktan hissettiğim taş gibi ve umursamaz olduğun... Ooff off..

Neysee... Bir gör de beni, bak ben seni nasıl da mutlu ediyorum.
Nasıl da güldürüyorum o güzeller güzeli suratını.

ÖDLEEEEEKKKK !!!

Gerçekleri yüzüne vurunca böyle kaçarsın işte !!!

birgün biryerde karsıma cıktıgında nasıl bakacaksın gözlerime, bakabilecekmisin daha doğrusu,
bana bakan o gözlere yansıyan tek sey! içimdeki nefret olacak unutma!!!!!!!!!!!!!!

hayatım artık kalk şu yatağından...ve işe git sana zahmet saat gecenin 3 ü ben hala uyuyamadım seni 10 dakkada bir kaldırmak uğruna...bak bende insanım annen baban işe gelsin diye beni arayıp uykumun içine ettiler yine telefonlar hep bana açılıyor senden ters tepki alınmasın diye...bende insanım bak dün gece hiç uyumadım akşam 8 de yattım 12 ye kadar 3 kere aradılar uyandır işe gelsin artık diye...kalktım yine uyku falan kalmadı dikildim sinirden....sen neden hala uyuyosun kalk gebertcem heeee (şuan uyuyo bunları yüzünede söledim yarım saat önce ama gözünü açıp bakmadı suratıma yaww)

sırf kpssye hazırlanıyosunn geleceğimiz için uğraşıyosun diyee alttann almaktann bıktımm hiçmi halimden senden ve derslerinden sıkldığımı anlayamıyosunn..sinirden sana olan aşkımı sevgimi hissedemiyrum artıkk..sen sınavı kazansandaa kazanmasandaa bizim geleceğimz değil o senin geleceğin çünkü biz diye bişey kalmıycakk ozamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…