Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama ben çok çooook çooook aşığım, aşığım sana

bana öyle laflar ediyosun ki bazen sensizliğin bile bu kadar canımı yakmıcağinı düşünüyorum
s....tr git demek ne kadar basit senin için bakalım bu gidişle kim bu evden s...tr olup gidicek
cimriliğin yüzünden beni kovuyosun ya evden gitsem bile nafakamı yüklü alırım senden

off içim sıkıldı, bir buradan kurtulayım hafta sonları ne güzel gelecek bana bak...
evet yine sen olmayacaksın ama, ben alışmış olacağım.
sonra bir gün puf... sen kaybolmuş olacaksın ve biliyorum tam o gün o dakika anlayacaksın hatanı...
benim haberim bile olmayacak...
gerçi bilmeye ihtiyacım da kalmayacak...
kendimle ilgili düşündüğümde kızgın değilim sana kırgınım...
ama ileride kızım senin yüzünden bir yerde bir sancı çekerse o zaman nefret edeceğim senden...
kızım başladı tabi bende...
gerçi sana niye kızıyorum ki suç bende...
senin gibi adam bırak baba olmayı, sevilmeyi bile hak etmiyor...bende artık hak edene hak ettiği kadar değer veriyorum.
bundan sonra çok ta tın...

akşamaaa ziyafeet vaarr ellerimle yediricem sana mamişşleeerr sevgiliiiiiiiiiiiiiiimm

bıktım senden sıkıldım...keşke girmeseydin hayatıma...gerçekten sevecek insanlar gelebilirdi o zaman...eski bir hata yüzünden bırakmazdım beni mutlu edecekleri...lanet olsun !

dedenin beni bi telefon konuşmasıyla bu kadar çok seveceğini tahmin etmemiştim.
çok sevindim

şimdi ben yazsam, sen okusan...
okuduğunu anlasan, bir kere ikimiz için baksan olaylara...
farketsen aslında insanlar ne kadar uzakta...
ve sen ne kadar içimdesin.
ve bizden başka hiç bir şey önemli değil...
hatta abartsam Ankara'ya deniz gelse...

of...
bu kadar zor işte...

Sana da bir dokundum çorap söküğü gibi dökülüverdin

Utandım ama ben

Cok özledim seni! Evet belki daha son görüsmemizden fazla zaman gecmedi ama napiyim özledim iste!
Sana Sımsıkı Sarılmayı özledim...
Seni öpüp koklamayı özledim...
Nefesinin nefesime karismasini özledim...
Ben SENi özledim be, cok özledim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…