Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Demek öyle;

Bende sana gideceğin en yakın yeri tarif ettim tatlım öyleyse böyle.

Neyse sen bi gelde

neden soğudun bana uyuz insan! insanın içini kemiren kuşkulu davranışlarını çek artık üzerimden, 2 gündür farketmedim mi sanıyosun? sen karşındakini çocuk gibi mi görüyosun? benim aşkım benden daha büyük, kalbim taşıyabiliyosa bu duyguyu, senin için sadece, bi türlü anlayamadın. senin için neler yaptım ben annemi babamı bırakıp geldim böyle mi yapmak lazım yani, kapalı mı sanıyosun baba ocağımın kapısı!? bir daha eve aynı şekilde gelirsen hangi yüzüne bakıyım senin ben? seni arıyoruz yemek yenicek annene söylüyorum oğlun telefonu kapattı! annen yüzüme nası bakabiliyosa sende aynı şekilde bakabiliyosun demekki! yeter bıkmadın mı!

Ooyy ooyyy yesinler senin aşk sözcüklerini.
Uatndırdın beni. Canımsın.

saftirik aşkımm benm ..uyuss insanımm ya sabahdan beri sana hediye bakcam die ayaklarım şişti nasıl olcak nası yapcam acaba ne tepki vercek die düşünmekden uyku uyuyamadımm saftirik sense sabah berii bi msj atma ne g**tü kalkık ne gıcık insanmışın sen yaa ..sevdik diye ne bu eziyet ..çok sinir ettin beni yaaa uyuuzzzzzzzzzz ..dur sen ben sana sormazmıyım bunların hesabı dur sen duuurrr (

ooohhhh be rahatladımm ...bide ona söyledik mi bunları tamamdır :)

aşşkııımmm yarın yanındayımmmm
gelip sana kendi ellerimle yemekler yapıcamm :125:
kendi ellerimle yediricem hatta
o kadar çok özledim ki mis kokunuuu
geleyim sana sımsıkı sarılıp öyle kalıcamm

i don't want to hate but that's all you've left me with
a bitter aftertaste and a fantasy of how we all could live...........................

...

often i sit down and think of you for a while
then it passes by me and i think of someone else instead
i guess the love we once had is officially dead.

[video=youtube;Uyb67x1C2Dg]http://www.youtube.com/watch?v=Uyb67x1C2Dg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…