Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seviyor musun hoşlanıyor musun arkadaşça yaklaşmadığını fark ettim ama yoksa vaz mı geçtin? ne zaman duygularını belli edeceksin!

Hiç kimse umrumda olmuyor istemediğim zamanlar. Kimse beni üzemiyor. Sen hariç... Seni umursamamaya çalışsam da konuşurken boğazıma oturan yumru var ya. İşte o her şeyi ele veriyor. Tüm yolları kapatıyorsun bildiğim, ne yapacağımı şaşırdım bende. Elimden gelen bu kadarı aslında, yüreğimden çok şey gelse de. Sen gidiyorsun. Arkandakileri düşünmeden, beni düşünmeden, aileni, arkadaşlarını düşünmeden bilmediğin hiç tanımadığın bir yere gidiyorsun. Gidiyorsun ötesi yok. Şiirler daha anlamlı oldu benim için, çok daha anlamlı...

"Sana gitme demeyeceğim
Ama gitme Lavinia"

İçimde sana karşı olan duygularımı tamamen altüst ediyorsun, bir öylesin bir böyle...
Çok kırgınım sana hemde çok, bu nasıl geçer bilmiyorum...
bildiğim birşey var oda seninde lafın olan ben ya varım ya yokum! bende arası yok...!

Gerçekten tutabilecek miyim ellerini onca zaman sonra tekrardan

Nasıl heyecanlıyım bi bilsen

Tıpkı liseli acemi bir aşık gibi pır pır yüreğim.

Oysaki 2 ay öncesiydi sanki asırlar geçti üzerinden

Tek tek ayıkladığın kuru üzümleri avucumun içine bırakırken hissettiğim ellerin kadar sıcak mı yüreğin?
Hiç soğumayalım e mi?

Kader senden çok fazla şey beklemiyorum ama bu sefer fazla hayal kırıklığın asebep olma yeter...

Hayatıma kaldığım yerden devam ediyorum... İçimde kalan tonlarca cümle yaza yaza kalmadı boşalttım içimi aklımda soru işareti de kalmadı.. ARtık birşeyleri kabul ettim...

Gidişinin üzerinden çok zaman geçti. Benim hatalarım vardı.. AMa tek suçlu ben değildim. Seninle yaşantımız çok faklı olmalı ki beniim istediklerimi mutlu olabileceğim yada kızdığım istemediğim şeyleri göremedin.. Oysa ki herşey ne kadar farklı başlamıştı. Aklıma geldikçe bazen içim burkuluyor ..

Sen sözelci ben sayıcalcı bir araya geldik ..Sonuç sen sözel yaptın ben sayısal ortak bir şey elde edemedik. Ben sana sayısal düşünmeyi önemsemeyi öğretemedim...Sende bana kendi yaptıklarını anlatabilmeyi başaramadın... Kendi bildikleirni doğru sandın...

Birde en özel neden... Sen zaten başından beri içinde bambaşka bir aşkı barındırıyormuşun... Bana sarılmak istemişsin aşkına karşılık bulamayınca... Ya sonrası gerçek dışı sahtelik dolu sözler... Bana demiştin " seni seviyorum" anlamını biliyormusun... peki ya sen bunu hangi anlamda kullanmıştın... sözcükler ağızdan çıkmaya başalayınca durmak bilmiyor....

LAfı fazla uzatmamalı...

Benim sevgimde aşkımda bunu hakeden için ...Sen haketmemişsin ...

Son düzenleme:
bu akşam seni göreceğim. dersime çalıştım... Hedefimde senle konuşmak var. evet birde sorularım var .. Ama bu seni görünce oluşmadı daha önceden düşündüğüm birşeydi..

Akşam ilk önce matematik sorularımı hazırladım onları sorayım... sonra senin sorularını hazırlayım :)

en fazla ne olur... net sayım artar.. fazla puanım gelir :))

Sapıklığın bu kadarı da fazla!!!
Hem isabet ettiremiyorsun hem de aklın kalıyor di mi?
Ahhh ahhh işimiz zor senle!!!

En güzel anları nasıl mahvedebiliyorum ben yaa:26:
Ayrı bir yetenek benimkisi eminim
Ama sen hep böyle güzel kal...
Çok değerlisin benim içiiin

Aşkım aşkım aşkım aşkım aşkımmmm kollarında olmak vardı şimdiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…