Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim acaba diye düşünüp duruyorum bende senin gibi...

gitmeden halletsen şu işleri

Son düzenleme:
Nasıl bir mantığın var anlayamıyorum. Seviyorum konuşmayı çok istiyorum diyorsun yerinde yeller esiyor. insan bir gelir nete muhabbet eder. bu kadar meşgulsün. internette gördüğü zaman konuşacakmış neredesin gelsene ya fazla naz aşık usandırır.

ay niye soğuk davranıyorum ki ben sana ya off!
bende farkettim attığım mesajları yeniden okuyunca.
ne yapsam ki :44:

Yine çok ilginç atraksiyonlar oluyo hayatımda ne diyim benden adam olmaz bir gün aşığım derim ertesi gün nefret ediyorum derim bu kadar dengesiz olmak istemiyorum artık Ben o hayata nasıl alışırım bilmiyorum çok zorlanıcam bu kesin Bakalım perşembe günü belli olucak sonumuz ya da başlangıcımız benim için çok ilginç bir deneyim olucak Keşke yanım da olsaydında bunları sana anlatabilseydim

Benim En iyi Yanım Sendin

Hatalarımı Senle Öğrendim

Bugünkü Aklım O Gün Olsa inan Üzmezdim, Üzülmezdim

Benim En iyi Yanım Sendin Bir Olmazdın Ama Bütünlerin

Bugünkü Aklım O Gün Olsa inan Üzmezdim, Üzülmezdim

Son düzenleme:
canım şuan seninle kumpir yemek istiyor
aslında kumpir istiyo ama sen de olsan daha lezzetli gelir.

38 yaşında ablamsın, eyvallah. Evden çıkmak için bu yaşında annenden hala izin alamamanı anlamaya çalışıyorum, ona da eyvallah. Ancaaak, sırf evde durasın yok, çıkmaya can atıyorsun diye beni Gemlik'ten Bursa'ya getirebileceğini sanıyorsan, aldanıyorsun ablacım. Benim de bir hayatım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…