Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Su yaklasik 2 senedir aklidan gecmedigin tek bir gun bile yok. Ne zaman unutacagim ben seni? Bazen oyle cok ozluyorum ki.. Yasadigimiz onca sacma sapan seye ragmen.. Ama bu defa donmeyecegim. Ne kadar ozlesem de ne kadar kahrolsamda, parfumunu kokladigim, yastigina sarildigim her gece yanimda seni hayal etsem de donmeyecegim... Cunku biz yapamiyoruz. Olmuyor. Bana beni bensiz sevdigini soyluyorsun, bende ayni seyi yapiyorum ama sen bunu hic bilme. Seni ne kadar ozledigimi hic bilme.. Ben herseye ragmen seni hala seviyorum...

2012...yepyeni bir başlangıç olacak...
ben direndim ama olacak...sen istedin...
yapmak isteyeceğim son şeydi...yaptım...
bunca sabrın bir tek cümleyle tükeneciğini biliyordum...tükendi...hadi hayırlı olsun...

Gerçekten intikam soğuk yenen bir yemekmiş!!!
Sana söylemiştim,bana yaptıklarının misli misli karşılığını alacaksın!" diye..
Kaale almamıştın bak,yine haklı çıktım ben!

Biliyorum...
Biliyorsun...
Biliyoruz...
Daha önce ispatlandı çünkü...
Her kışın sonu bahar ve sonrası yaz!
Seviyorum seni...

Her gün seni rüyamda görmüyorum tabii ki, kıl torbası oldun zaten iyice!
Bu halin hiç de cazip gelmiyor.
Karabasan niyetine de rüyalar ilgimi çekmiyor hamsi tava :104:

Bunca zaman sonra tekrar senden birseyler duymak cok ama cok sinirimi bozdu ben seni uzun cok uzun zaman önce hayatimdan cikardim, cikma karsima bundan sonra!!!

Seninle birlikte dolu dolu 9 ay...
Sen başıma gelen en güzel şeeey.

Son düzenleme:
My LoveM SENİ ÇOOK SEVİYORUM .. Meleğin sana aşıkk .. sultanın sana deli divane .. Ömrüne Ömrümü adadığımm..

Seni içime çektim bir nefeste.
Yüreğim tutuldu,göğsüm kafeste.
Yanacağız ikimizde ateşte.
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk...

seni öyle çok seviyorum ki hayatımın her anında adım adım benimlesin ve hernefeste şükürler olsun diyorum iyiki varsın ömrümmm

Güvensiz olmaz biliyorum.Ama nasıl? sana koşulsuz nasıl güvenebilirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…