Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ölürüm sana ben
sen o cümleleri kurarken ben mutluluktan ağlıyordum.
hep böyle ol olur mu aşkıımm?
seni seviyorum.

Senli olan herşey okadar güzel ki, her senem ömrüm boyunca senle geçsiiinn

yeni yılın ilk saniyesinden itibaren yine senin yanındaydım ve her yıl senin yanında olacağım

Sınav vaktidir artık.
Hiç düşmem üstüne.
Rahatım. :|

Ve finaller yaklaşıyor.
Elimden geleni yapacağım ve az konuşuyor olmamıza laf etmeyeceğim.
Yeter ki sen sıkıca çalış ve iyi notlar al.

Üzülme sevgilim benim, iyi olacağım kısa zamanda. Hem annenin söylediği gibi, nazar değmiştir :)

Son düzenleme:
Sanırım bazen benim hakkımda düşündüklerin, benim düşündüğünü sandığım şeylerden çok farklı.
Beni ne kadar çok kırıyorsun bazen, hiç bilmiyorsun.

sanırım, ben seni fazla büyütmüşüm gözümde...

Günlük işlerimin yanında, düzenli olarak yaptığım sıradan bir eylem oldu artık;

Seni Özlemek..

sana gelsin dokuz yılın ardından bana aşkı veren adam...neydi o?ve aşk...umurunda olmamasıydı hiçbir şeyin,onun kömür karası gözlerinden başka...uykusuz sabahlara uyanmak ya da onu rüyada görmek umuduyla uyumaktı...onsuz saniyeler asra dönerken,birlikteyken zamanı unutmaktı...bit deyince bitmemesiydi...herkes unuttu derken kor alevlerin yanmasıydı yüreğinde...vazgeçemeyişti belki de...yeniden,yineden başlama isteğiydi...kocaman bir umut deniziydi bazen...bazı zamanlarda ise bir zerecik umuda hasret kalmaktı...kahrın da hoş lütfun da demek...gebermek,acıdan,sıkıntıdan...acıyı sevmek...kendinden vazgeçmek,onu istemek,beklemek,özlemek...dünyada hiç kimse yokmuş gibi...o bırakınca enkaza dönmek,gelince bulutların üzerinde yürümek...iki taraflı hançerin sürekli kımıldaması içinde...kimi zamansa çiçek çiçek açması umudun benliğinde...dünyada onun sesinden tatlı melodi,sözlerinden güzel şiirin olmaması demek...yüzünün kıvrımlarını,kazağındaki renk tonlarını,ışığın yaptığı gölge oyunlarını ezberlemekti fotoğrafından...her seferinde yeni bir merakla bakmaktı resimlerine...sözlerinden anlam çıkarmaktı belki de...sevdiklerini sevmek,sevmediklerini silmek için didinip durmaydı meğerse...ve çarşıyı sevmek...ve o kalabalık şehri sevmek...hasretin...bir de kömür karası gözlerin...hep mutlu ol bebeğim...

bütün şifrelerimi tekrar değiştirdim...
hayret yedek e-mail adresi seninkiymiş...
neyse geçmişten kalma bir şeydir...
sildim, gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…