Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salaksın sen! Bu kadar diyorum salaksın sen. Ne olurdu azıcık adam olsaydın. Yıllarımızın hatrına şu ilişkiye emek verseydin. Değdi mi? Hayallerimiz vardı aptal,hani kızımız olacaktı nasıl kıydın ya? Nasıl bu kadar duyarsız olabildin,nasıl aşkıma ihanet edebildin. Hiç mi gözünün önüne gelmedi gülmelerimiz,ağlamalarımız,sarılmalarımız,sözlerimiz. Bu satırlar bile fazla sana. 4 ay oldu,tam 4 ay. Sana döneceğim sandın değil mi? Ayrıldı ama yine döner o yalvarır dedin değil mi? Kal yalnızlığınla. 1 aylık sevgilinde boynuzlamış seni ne güzel işte yeni yıla geyik olarak girersin. senden sonra aşk defterlerimi kapattım dedin ama destan yazdın mübarek. İnsanlar vefasız küçük bey,ben kadir kıymet bilmedim mi? Köpek gibi sevdin,köpek gibi sevdik. Keşke böyle olmasaydı. Yine de iyi ol sağ ol

kuzucuğum iyi ki benimlesin, her şeye bedelsin...
keşke sana daha başka bir hayat verseydim ama olmadı...
merak etme, güzel günler bizi bekliyor annem...
sana söz, ve ben verdiğim sözleri tutarım....

Nasıl özlemişim seni,haftalar yıl gibiydi sanki.
Birkaç saat yetmedi ki sana doymaya.Hem ben nasıl doyarım ki sana?
Birçok çift birlikte girecek yeni yıla ama bizim için bir yılbaşı gecesi daha ayrı geçiyor yarim.
Hem de önceki yıllara göre daha da ayrı olacağız birbirimizden,yeni yılın ilk dakikasında seni seviyorum diyemeyeceksin telefonda da olsa.
Bir mesajın bile gelmeyecek:85:
Ama bu son olacak biliyorum,bir dahaki yılı evimizde başbaşa karşılayacağız ve sonra hep birlikte olacağız.
Seni çok seviyorum mis kokulum

yeni bir yıla sensiz girecek olmanın burukluğu vardı....
ama yeni bir yıl yeni ümitlerde barındırıyormuş....
ve en büyük ümidim senden ve beni mahvettiğin bu yerden kurtulmak...

ailem, arkadaşlarım iyi ki varsınız...
hepimize mutlu yıllar...
anlaştınız mı bilmiyorum...
her tel her mesaj aynı şeyi söylüyor...
inşallah yeni yıl egede geçer...
katılıyorum...

Beni çok şaşırttın aşkımmmmmm deli gibi mutlu ettin....
Seni çok seviyorum

ne izliyorum bil bakalım? hep izlediğim kanalı...
hani senin senede sadece yeni yıl gecesi izlemek istediğin...
şimdi rahat rahat izle, anca o paklar seni...:120:

aramızda bi soğukluk yok dimi aşkııımm :26:
buluşalım bana tekrar aşık olacaksın.

Bir aksilik oldu beraber olamadık ama

Gönüllerimiz birdi bu yeni yıla girerken.

sıkıldım anladın mı ?
sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

o fotoğrafı sen çekip sen atmıştın bana....şimdi o fotoğraf canı isteyince çıkıyor ... canı istemeyince görünmüyor... bu sefer çıkınca elim silmeye gitmedi özlemişim yok etmek istemedim...

neden sana kızgın olsamda o foto. kızıp silemiyorum... bir başkası bakarken çıkarsa ne cevap vericem. ben sildim senin fotoğrafını... sildim ben onları nasıl çıkar desem kim inanır bana.... ah telefon yapma bunu bana...

Bakalım yeni saç rengimi yakıştıracak mısın bana sevgilim, aşkımmm.

Hadiii annneee çabuk gelll saçlarımın rengini açalım artıkk...

Yaklaş yanıma sakın korkmaaa. Sana hastayım anlasanaaa.

Sabrımı zorlamaya devam et bakalım nereye kadarmış...

Ne var yani şimdi

Beni sinirlendirmene ne gerek var.

Neden "bende istiyorum" gibi güzel bir cümlenin peşine "ama" gibi sinir bozucu bir eki getiriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…