Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bAŞKa diyorum ya bAŞKa bizim AŞK'ımız Beni nasıl mutlu ettiğiniii bilemesssiiinn aslaaa, senin o temiz sevgine ölürüüm günahsız aşkına kölee olurumm ben.. CENNETİİMMMMM

biz görüşmeyince içim huzursuz oluyor. :26:
görüşelimde bitsin bu

Bu gidişler beni yoruyor.
Vedalar acıtıyor..
Şimdi sen yavaş yavaş uzaklaşırken benden.
Ben yine çocuk gibi küsüp kalıyorum sana

Son düzenleme:
aşkımm lütfen inşallah gelirsin...
o kadar ihtiyacım var ki senin mis kokuna
hiçbişey istemiyorum sadece seni istiyorum...

Sana yoruldugumu ve yeniden bi iliski istemedigimi soyledikten sonras beni gayette anlamis gibi gorunuyordun. Ne oldu simdi kendi kendine gelin guvey oldun? Ben seni ayda yilda bir gorurken ne sana durust, ne sadik, ne de asik kalabilirim. ki hic bir zaman da asik olmadim. seninle bir gelecek dusunmuyyorum. Bugun turkiyeye geri donecegimi bilsem bir daha umrumda bile olmazsin. Iste o derece koptum ben senden. Evet bir gecmisimiz oldugundan ara sira ozluyorum ama bu ozlem seninle tekrae bir araya gelip aylarca yolunu gozleyecek turden bir sevgiden kaynaklanan bisey degil. Burda canim skilior, bosluktayim ondan! simdi birde butun gun evde oturuyorum. patliyorum tabi sabahtan aksama kadar. onceleri seni gormesemde seninle konusmak garip bi canlilik getirirdi hayatima ama simdi artik o da yok. seninle konusmak falan yetmiyo. artik kesinlikle hic bi sekilde tatmin etmiyorsun beni. bu kadar ustume gelmenden de boguluyorum. hemen anana babana ablana beni anlatmalarin, hemen orda burda ask sevgi sozcukleri.. Biliyor musun insan kendisi birine karsi oyle hissetmedimi o yazilan sozcukleri ne samimi buluyor ne de hosuna gidiyor.. kes ah keske bende su asiri derecede olan insanlarin kalbini kirmamaya calisma duygusu biraz olmasaydida bunlari sana sak sak sak soyleyebilseydim. Ama her seferinde seni birakip gitmemdn anlamis olman gerekirdi seni sevmedigimi.. Hala nasil adimi vucuduna kaziyacak kadar bana baglisin beni istiyorsun anlamadim.
Uzun lafin kisasi, skintidayim, bosluktayim ve bunlarin bilincindeyim ve o ara seninle konusuyorum. ama hic bi sekilde seni tekrardan sevgilim olarak gormuyorum ve sadikta kalmayacagim. ve hatta tanriya yalvariyorum karsima icime sinen bir insani cikarmasi icin...

Bu kadarla kalacağımı düşündünüz değil mi...
susmaya devam edeceğimi...
suçlamalarınızı kabul edeceğimi...
cıksss...yanıldınız...
bu cesaretiniz pahalıya patlayacak...hadi bakalım...
Hayat akan bir sudur...ve su akar yolunu bulur...

Şimdi ne kadar zor geliyor biliyor musun
Sensiz bu koca şehre bakmak.
Her adımda seni aramak..
İçimde bir şeyler kopuyor.
Hiçbir şeye gücüm yok.
Bitsin bu ayrılık..

Alıştım artık bir dargın bir barışık Şuan umrum dışı herşey

Hep benimle kal istiyorum. Hep yanımda. Baş ucumda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…