Sana yoruldugumu ve yeniden bi iliski istemedigimi soyledikten sonras beni gayette anlamis gibi gorunuyordun. Ne oldu simdi kendi kendine gelin guvey oldun? Ben seni ayda yilda bir gorurken ne sana durust, ne sadik, ne de asik kalabilirim. ki hic bir zaman da asik olmadim. seninle bir gelecek dusunmuyyorum. Bugun turkiyeye geri donecegimi bilsem bir daha umrumda bile olmazsin. Iste o derece koptum ben senden. Evet bir gecmisimiz oldugundan ara sira ozluyorum ama bu ozlem seninle tekrae bir araya gelip aylarca yolunu gozleyecek turden bir sevgiden kaynaklanan bisey degil. Burda canim skilior, bosluktayim ondan! simdi birde butun gun evde oturuyorum. patliyorum tabi sabahtan aksama kadar. onceleri seni gormesemde seninle konusmak garip bi canlilik getirirdi hayatima ama simdi artik o da yok. seninle konusmak falan yetmiyo. artik kesinlikle hic bi sekilde tatmin etmiyorsun beni. bu kadar ustume gelmenden de boguluyorum. hemen anana babana ablana beni anlatmalarin, hemen orda burda ask sevgi sozcukleri.. Biliyor musun insan kendisi birine karsi oyle hissetmedimi o yazilan sozcukleri ne samimi buluyor ne de hosuna gidiyor.. kes ah keske bende su asiri derecede olan insanlarin kalbini kirmamaya calisma duygusu biraz olmasaydida bunlari sana sak sak sak soyleyebilseydim. Ama her seferinde seni birakip gitmemdn anlamis olman gerekirdi seni sevmedigimi.. Hala nasil adimi vucuduna kaziyacak kadar bana baglisin beni istiyorsun anlamadim.
Uzun lafin kisasi, skintidayim, bosluktayim ve bunlarin bilincindeyim ve o ara seninle konusuyorum. ama hic bi sekilde seni tekrardan sevgilim olarak gormuyorum ve sadikta kalmayacagim. ve hatta tanriya yalvariyorum karsima icime sinen bir insani cikarmasi icin...