Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece ben değil annem de görmüş seni rüyasında.

Aşkım.

Şaka maka ama seninle bir daha konuşmak istiyorum.
Ne kadar bencilim di mi? Sen de hep söylerdin.
Ama beni bu hale getiren sensin.

Birtakım ritüellerle dualarla benimle iletişime geçmeni sağlayacağım.

ne yapmaya çalışıon sen ya ne senn derdin..çok bıktım senden ama yinede deli gibi seviyorum seniii...nolur bişi yap tek bişey yapda eskisinden daha çok sevelim birbirimizii odunn uyumaaa yaa kalk hadiiii ((

''istersen gelirsin, gelirsen görürsün, görürsen bilirsin, bilirsen anlarsın, anlarsan tanırsın, tanırsan seversin, seversen sevişirsin,sevişirsen daha çok seversin!!!''

Söyledim,söyledim hem de tane tane kafasına soka soka söyledim!!!
Ahahahahahayyyyyyyy

aşk çok bunaldık çok özledik ama tatile kaldı sabır... kısacık 2 haftacık bi tatilimiz var ama napalım 2. dönem daha hzlı geçecek sonrasında da umutla beklicez tamamen kavuşacağımız zamanı.. seni seviyorum varlığın benm için nasıl bi şükür sebebi haberin var mı bitanem planlarımız ve biz çok güzel geçecek herşey inşallah

Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sevgilim...

Yok bir sitemim hayatta herşey nasip kısmet

hergün selam söyleyen annene sende benden selam söyle
bana selam söylemek yerine elini cebine atsında pek sevgili oğluna destek olsun
öyle inşallahla maşallahla olmuyor bu işler

bana bunları yaşattın ya ölüme bile gelme....

18. ayımız kutlu olsun sevgilim.
kaderde küs olmak varmış.
neyse ayrı olmaktan iyidir.

kıhhkıhıhıhkhıhkıhhahaahhahahaa bugün neden bana baktınki sen şimdi bak ben seni hiçte takmadım. :))

Benimm canımm hastada olmuşş amann amann

Kıyamamm balımaa

Bugün rahat bir nefes aldım, benim savaşım seninle değil kendimleydi.. Artık her şeyin üstesinden gelebilirim inanıyorum yeter ki Rabbim yanımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…