Evet çok iyi bir anneyim..Çok iyi de bakıyorum...Maharet benim bebeklerimde değil sadece ...Bende de cevher var ;-) Yorum yapmaman,tepkisizliğin tamamen kıskançlığından ve hasedinden...Ben Allah a sığınmışım....Nazarın değmez bize...;-)
Bütün gün seninle konusuyorum.
Sense hep susuyorsun.
Kiziyorum,saydiriyorum, sövüyorum, ve hatta bazen seviyorum.
Ama hep susuyorsun.
Susma artik. Biseyler söyle ne olur.
simdi herseyi goze alarak sirf benim icin attan inip esege bineceksin he? benim icin onca zorluga onca eziyete katlanacaksin he? Yaw ben seni yerimmmmmmmm. Gel yicem zaten : P ah ah yaptigimiz tam bir cilginlik, hatta salaklik, belkide manyaklik ama yapioruz iste. neyse canim gencim daha yapcaz bole seyler bu arada o kadar derdin arasinda dkkada bi beni gormek istemen benimle konusmak istemen cok sevimli ama yuh yani ya bugun sana kamera actigimda resmen kisacik sort ve sifir kolluyla karsinda oturdum ve senn tepkisiz kaldn! olmaz ki boyle canim yirtik ol biraz. gerci oyle de olsan bu sefer yanina gelmeye korkarim da sen boyle yaptikca daha fena oluorm ben
canım benim sen ilişkimize ne kadar burnunu sokmaya çalışsanda biz buna izin vermiycez hee bide sen merve sosyal paylaşım sitesinde ilişki yapıp sevgilimi ekliyorsunya bak ilişki durumu yaptım diye sevgilimi kıskandırmaya çalışıyorsun çocuk gibi büyü artık yaşın kemale erdi şifreler bende sevgilim girmiyor bile 3 yıllık bi ilişkiyi kimse biteremiycek artık allahın izniyle.. 3 yıldır savaştık halada savaşıyoruz bundan sonra bizi sosyal paylaşım sitelerinde bulamıycaksınız çünkü yokuz neden mi sürekli burnunuzu sokmanızdan sıkıldık artık biz iki kişilik ilişkiyi sizin yüzünüzden 4 kişi yaşıyor gibi hissettim artık bunu hissetmiyorum çok mutluyummm.. sevgilimi okadar çok seviyorum ki duymayan varsa duysun!