Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne oldu agirina mi gitti soyledigim sozler? kirildin mi? gucendin mi ? hepsi sana mustahak. bana gecen sene yasattiklarin agir agir burnundan fitil fitil boyle gelecek.. benimle olmak istedigin surece suruneceksin..

Bazı düşüncelerin beni korkutuyo :18: Biraz gem vur kendine

elimden tutar gibi yapıp asıl iten sensin. ne birlikte olabildik ne ayrı. gideceksin bu şehirden dönmemek üzere. aynı şehirde olmak bile yetiyormuş bunu anladım. hani tedavinin en can alıcı noktasında bırakırsın ya ilacı. işte aynen öyleyim.

Yaa her kurduğun cümlede nasıl da kendini tarif ediyorsun :)) O yüzden hiç tenezzül dahi etmiyorum arkamdan söylediklerini yüzüne vurmaya..Sanki büyük bir koz eline geçmiş gibi davranmaya çalışman bile senin zavalllığını gösteriyor.....Ben bir insanın yüzüne ne söylüyorsam arkasından farklı bir şey konuşmam senin gibi........Kurduğun tuzak suya düştü değil mi :)))

Anca kendini küçük düşürdün....

Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır bilmem bilirmisin ... O yüzden insanları değil kendini yargıla....

Çelişkiler dünyanda mutluluklar dilerim ama pek sanmıyorum içindeki bu fesatlıkla,iki yüzlülükle mutlu olabileceğini...............;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ölemedim bir türlü, vurgun vurgun üstüne

geçen zaman seni özlemeyi unutturmadı bir türlü.. tam bitti unuttum diyorum rüyama geliyorsun Gelmesen hatırlamayacağım aslında ama kaç gecedir rüyamdasın Allah aşkına gelme !

Canım hiç bu kadar acımamıştı..Canımı hele ki senin bu kadar acıtacağını hiç düşünmemiştim.Aklımın ucundan dahi geçmezdi bana onları söyleyeceğin..Yüreğimi yaktın, küle çevirdin..Saatlerdir ne yapacağımı bilemedim..Nefesim sendin ve beni nefessiz bıraktın...Bir kaç saatliğine de olsa nefes alamadan yaşadım.Yaşadım mı o da meçhul...Şimdi benimlesin,beni istediğini,sevdiğini söylüyorsun..Yüreğim paramparça bir halde ama yine de seni seviyor ve sana inanmak istiyor...Arada tartışmalar olsa da güzeldik biz iyiydik.İmrenerek bakarlardı bize..Ama bugünkü tartışma çok fazlaydı.Çok çok fazlaydı.Bırakıp gitseydin tamamen soyutlanırdım.Seninle güzeldi bu hayat..Bir kere sensizliği yaşadım ve toparladım kendimi, ama bir daha bunu başamam,yapamam..Sensizlikle başa çıkamam. . . .

Benim ne kadar anlamım var diye sorsana bi kere bana .. Ben burda seni beklerken senin bencilliğinle baş ediyorum.. özgür bırakıyorum seni.. mutlu ol sevdiğim.

İpin ucunu uzattığında ben heveslenince nasıl da çekip alıyorsun benden!!!
Neden bunu yapıyorsun bana neden?
Sorunun ne senin söylesene!!!

Şöyle bir bakıyorum geriye, bakmasam da olurmuş kalbim ferah artık ama senin dediğin gibi değilmiş işte hiçbir şey.. ve bu benim çok hoşuma gidiyor :)

aman da amaaann beniim bitanecik sevgiliiiimm beni çok mu özlemiiş, yerimmm senii.

Yine aynı kelime dilimde özledim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…