Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu aşk bir kanser hücresi,
Belli yok tedavisi.
Sardıkça her yerimizi,
Tutkuyla bağlanıyoruz.
Varsın solsun çiçeklerim,
Ben ölmeyi de beklerim.
Yine de kesip atamam seni,
Benim tatlı kanserim.

Sen benim tek erkeğim, ilk aşkım olacaksın sonsuza kadar. Bir daha asla seni göremeyecek olsam bile... Farzediyorum ki sen burayı okuyacaksın; seni çok özlediğimi biliyorsundur.

2.gün oldu hala senden bir adım yok bakalım ne kadar daha beklicem seni

Yani bazen söylediklerimden o kadar farklı anlamlar çıkartıyorsun ki anlam veremiyorum sana !!

Son düzenleme:
bak kızım sinir oluyorum sana

kendini ne sanıyorsun anlamıyorum... üstün dökmen anlayışı olsa yine çekilmezsin yani allah sevgiline ya da günün birinde senle evlenme hatası işleyecek olan adama sabır versin

vikvikvikvik.... ömür törpüsü gibisin....

Ben seni sevmedim ki ÇOK sevdim

Benim bal sevgilim yarın aradığında seni çok özlediğimii söyleyeceğim

Benim ol
Beni sev
Çok sev
Hayat seninle güzel
Dileğim
Duam
Arzum
Herşeyimsin
♥♥♥

çılgınnnnnn severim senin o agresif hallerini. az kaldı cumaya seni bi elime geçireyim bak neler olcak aşkım benim sana olan sevgimden içimden gelmese de senin yüzünü ağartmak pahasına aradım bugün ve tebrik ettim bilmem bilir misin anlar mısın istemeden bişeyi yapmak normalde nasıl koyar bana? senin için yapınca çok da dokunmuyor

Sana her geçen gün kendimi daha çok sevdireceğim,Daha güzel bulacaksın beni
Ve senin vazgeçilmezin olacağımm

Seni öylesine düsündüm ki.. Öylesine, yaşama'dan önce.. Senden baska birsey yok sanki, Ama nasil da varsin derim sana,Düsüncelerimce..

Seni öylesine buldum ki.. Öylesine, kendimden fazla..Yalniz sensin gölgesiz,Ayrilmamacasina,yanimda...Aklarin arasinda karan, Karalarin ortasinda akinla...

Öylesine istedim ki seni.. Senden önce... Öylesine,herseyin içinde,Öylesine disinda.. Gün,gece...

Seni öylesine yasadim ki, inan... Artik nereye baktigim belli degil, ne yaptigim belli degil, Vardigim sonrasizliktan...

kırgınlıklarıı unutamıyorum ama seni çok özlüyorum.bir kere sarılsam.koklasam...geçecek gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…