Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgilim beni mutlu etti zaten de sen ne düşünüyorsun anlamadım? Nerde cevap? Sinirlendim bak!

Senin o aşkım diyen dillerini yerimmm
Aşk'sın ya.
Allah'ım bozmasın mutluluğumuzu Sevgilim.
Kem gözlerden sakınsın bizi.
Allah'ıma bin şükürler olsun ki; iyi ki varsın, iyi ki tanımışım seni.
Rab'bim e yatıp kalkıp dua ediyorum birtanem,
Ayırmasın bizi diye.
Çoook az kaldı aşkım, kavuşuyoruz.
Seni çok çok çok seviyorum!

Dün bir arkadasa nasil tanistigimizi, neler yasadigimizi anlattim. :127:
Anlatirken hepsini tekrar yasadim ve sana tekrar asik oldum.

Sıkılıyorum geriliyorum kızıyorum kendimi yiyorum:18: yalnız hissediyorum niye yoksun

nasıl bi kabustu öyle aşkım ya :26: kaç saat geçti hala kendime gelemedim.. hıçkırarak sayıklayarak uyandım sana nasıl kıydılar öyle aşkım rüyamda. rüyası bile mahvetti , sana zarar getirecek eller kırılsın herşeyim benim...kavuşmaya az az az çok az kaldı Allah'ın izniyle..

Cok beklersin canim coooooooooookkkkk beklersin. benim icin sen bittin kullerinden tekrar ates yakmaya calisiorsun ama olacak gibi degil. ve her firsatta anlattigin ailenizin asiri acikli hikayeleri de senden iyicene kopmami sagliyo. resmen dertsiz basima dertsin. sevmiyorum seni ok? anladin mi? ve ayrica bisey de soyleyim hic ama hic tipim degilsin. burda kimsesizlikten sana yanasmistm ama yok abi olmayinca olmuyo. sende beni ceken hic bisey kalmadi artik. o yuzden yakamdan dusmek verecegin en dogru karar olacak.

Sen uyurken yanına gelip kulağına fısıldamak istiyorum Seni Seviyorummmmmmmmm

baba bayağı ağır galiba
bu saate kadar aramadığına göre
:'(

Kafamda kurup kurup duruyorum.
Sonra apalakasız bir sonuçla karşılaşınca kendime hem kızıyorum hem de şaşıyorum!
Tabii ki sen bunlardan bihaber olduğun için de masum masum meleşiyorsun!

bugün sana çok kızdım sokaklarda caddelerde mal mal yürüdüm durdum.oysa sabah evden ne umutlarla çıkmıştım umarım gönlümü alırsın

noluyo bana ya :26:
senin beni çok sevmenin karşılığı bu olmamalı.
yarın görüşücez dedik ama hiç canım istemiyor
hatta şuan seni offfff
yarın görünce geçsin bu duygular.
seni sevmek istiyorum yeniden, çooook. :26:

Son düzenleme:
Hasretinden ölüyormuşum neredeyse!!!
Gülen gözlerini görünce anladım..

boş versene değmezmiş....
hayırlısıyla bir kurtulsam şuradan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…