Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen gercekten sevemeyecek kadar basitsin vazgecemeyecek kadar da aciz. Beni kendinden ustun gordun egona agir geldim ben bu yuzden yaktin canimi ama bak simdi senin canin yaniyor... deli gibi donmek istiyorsun da gururuna yediremiyorsun. ozlemimden ol insallahh! senin de canin yanacak seninde....

sabah sabah çok güzel bi yazı okudum, Ata demiş ki röportajında " aşk bence o delilik hali geçtikten sonra geriye kalan....kalan seni heycanlandırıyorsa aşktır." ne güzel demiş....

Konuşmaktan, dinlemekten, anlamaya/çözmeye çalışmaktan yoruldum..bıktım..
susmak istiyorum, böyle kabuğumda bırak beni..dokunma! biraz dinlenmeye ihtiyacım var.

gözüüümü açar açmaz sesinii duymazsaaam uyanamıyorum Günaydın kurbaaam

Seninle evlenecek olmaktan hiccccc mutlu degilim . Istemiyorum seni. Hayal kirikligina ugrattin beni. Hicbirsey icin bu kadar Pisman olmamistim.
Benden uzak olll, nerde kiminle nasil yasarsan yasaaa ama benden uzaaaaaaaaa demek isterdimmmmmmmmmmmmm...........

eyy kötü insan...
çok şaşırdın dimi??? senden bkadar nefret edeceğim aklına gelmemişti...
seni ve aileni Allaha havale ediyorum ve sadece susuyorum..
konuşmama değmezsin çünkü

inşallah çarşamba izinlisindir yazmıştım izin günün çarşambaymış.
bu sefer bi aksilik çıkmasın.
madem özledin sar beni

KADİR lütfen iyi ol lütfen kalk o yogun bakım odasından yıne gülen gözlerinle cık lütffenn.. İSMİN GİBİ ol güçlü kuvvetlı ol kadir sen nelere karsı durdun biliyorsun demi sen nelerle bogustun sen babasız kaldın evlatlarını babasız eşini sensız koyma kadir kalk ordan.. yahu yıne gül yıne elini salla herseye BOSVERRRRR dercesıne kalk ordan yaw kalk... içimde kor gibi yanıyor birşey dun aksamdan beri güzel insan kalk ordan nolursun kalk RABBIM DERDİNE DERMAN OLSUN INSALLAH HASTALIGINA ŞİFA VERSIN INSALLAH BORCLARINI ÖDEME KOLAYLIGI VERSIN kalk kadir söz senı görunce hıc kızmıycam yıne naptın sen demıycem köşe bucak kacmayacaksın benden kalk evıne git güle oynaya.. sen gibi bi insanın yoklugu agır gelır bıze benımde evladımı sev ben senın evladını sevdıgım gibi.. kalk hadi

sana bunları söyleyecek gücüm olsa zaten senı görmeye gelırdım senı o yatakda yatarken görmek istemıyorum ben senı güçlü biliyorum öylede kalacak..

tek dostumsun
bir sürü arkadaşım var ama sen can'sın
iyiki tanımışım seni de herşeyimi sana anlatabiliyorum.
karşılaşmamız muhteşem oldu

Bitanem aynı hediyeyi mi almayı düşündük şimdi biz

Soooonn 3...

Tabi eğer cuma günü erken gelebilirsen...

Çok özledim seni. Bi atlıcam boynunaaa kimse alamıcak beni ordannnnn

İçimden geçenleri bi bilsen. Oofff...
Umarım seni çok üzmem.

offyine saçma düşünceler geliyo aklıma.
bilmek istemezsin.
ben kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazı anlar geliyor işte bu düşünceler.

seeeeeeen
dün beni aradın o sesini duydum ya.
yeniden aşık oldum sana.
çoooook uzun zamanaıdr aramamıştın beni.
çok güzel oldu bu
kendimi zor tuttum birşeyler söylememek için.
Allah'ım o nasıl karizmatik bir ses.
yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…