- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. Sen sıratta yürürken, ayaklarına ben takılacağım.. Ve düşeceksin susmalarımın ortasına.. Yanacaksın yalanların kadar, ihanetlerin kadar acı çekeceksin.. Sakın sorma ''bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabilirim ki'' diye.. Anlamazsın.. Sadece bekle diyorum.. Susuşlarımın ardında bir ''CEHENNEM'' saklıyorum!
hayatimda tanidigim en salak insanlardan birisin. gercekten her anlattiginla biraz daha gozumden dusuyorsun. hic bisi bilmeden elini kolunu sallaya sallaya konsolosluga gitmen mi, belgelerin eksik olunca tekrar gitmen mi, yoksa ikinci defa gittiginde yine eksik belge goturdugun icin tekrar gitmen mi? ay ne aptal seysin sen ya. insan biraz is bitirici olur. bi de erkegim die dolaniyorsun etrafta. babanin aldigi sacma sapan kararlarin kolesi olmus su hayatta ne uzayacak ne de kisalacak birisin. hakkinda iyi seyler dileyemiyorum cunku sen benim canimi yakmayi cok istedigin icin bende senin de mutlu olmani istemiyorum. zaten bu kafaylada zor mutlu olursun. ne diyim salakligina doyma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?