Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dürüst oluym mu burda sana.hani burayı okuduğunu farzediyorum ya...
sana aşık mıyım değil miyim hala anlamıyorum.sen benim için doğru insan değilsin,yüzüne de söyledim ve sen de onayladın zaten
ama yanındayken niye bu kadar çok etkileniyorum senden bunu yüzüne söylemedim hiç.gözlerine bakarak içimden söyledim ve anladığına eminim
hani dün masada sordun ya sen de içinden konuşuyomusun benimle diye..evet dedim ben de.içimden diyodum ki gidiceğine o kadar çok üzülüyorum ki ben tekrar başa döndüm o duyguları hiç bişey olmamış gibi tekrar hissediyorum.beni üzmüş olsan da kırmış olsan da aptal gibi hala sana bakınca farklı hissediyorum.seni çok seviyorum ama nasıl bi sevgi bu bilemiyorum.
ilktin ve hala sonsun.tekrar son bi kez sarılsan keşke bana....gibi gevezelik ediyodum içimden...
tokalaşmadım bile senle.o kadar pişmanım ki...
hani burayı okuyosun ya sen.farzediyoruz dimi öyle olduğunu.bunları ancak 'farzedersem' söyleyebilirim sana.aşkım farzetmeden asla...:)

Akşama yalanınla yüzleşmek için hazır ol!
Ayyy bu iş çok eğlenceli bir hale geldi!!!

canım dostum,keşke burda olsaydın seni çok özledim senin de beni çok özlediğini biliyorum

samsun çok uzak haklsıın,tubinin düğününe bile gelemedin ama olsun:26::26: bi daha ne zaman görüşeceğiz acaba:26::26:

Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. Sen sıratta yürürken, ayaklarına ben takılacağım.. Ve düşeceksin susmalarımın ortasına.. Yanacaksın yalanların kadar, ihanetlerin kadar acı çekeceksin.. Sakın sorma ''bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabilirim ki'' diye.. Anlamazsın.. Sadece bekle diyorum.. Susuşlarımın ardında bir ''CEHENNEM'' saklıyorum!

muhteşem

hayatimda tanidigim en salak insanlardan birisin. gercekten her anlattiginla biraz daha gozumden dusuyorsun. hic bisi bilmeden elini kolunu sallaya sallaya konsolosluga gitmen mi, belgelerin eksik olunca tekrar gitmen mi, yoksa ikinci defa gittiginde yine eksik belge goturdugun icin tekrar gitmen mi? ay ne aptal seysin sen ya. insan biraz is bitirici olur. bi de erkegim die dolaniyorsun etrafta. babanin aldigi sacma sapan kararlarin kolesi olmus su hayatta ne uzayacak ne de kisalacak birisin. hakkinda iyi seyler dileyemiyorum cunku sen benim canimi yakmayi cok istedigin icin bende senin de mutlu olmani istemiyorum. zaten bu kafaylada zor mutlu olursun. ne diyim salakligina doyma.

Yaşanılan hiç birşeyden pişman olmayacak kadar çok seviyorum seni!

saatlerce süren sohbetlerimizi özledim

Dertleşmeyi özledim,sana mızmızlanmayı özledim.

Olur olmadık yerlerden kavgalar çıkıratıp seni kızdırmayı

Kızıpta sabırla beni dinlemeni özledim

dalga gecmek gibi olmasin ama yoruma okadar cok güldümki:)))
lütfen yanlis anlama ama bir insan nasil 2-3 defa gidip herseferinde belgeleri unutur ya:))
allah iyilik versin :)))

ah be cnm cok yoruluyosun bugunlerde...
gelde bi koklıyım senı herşeyım.
suprızmı yapsam senı almayamı gelsem

Sana sarılmaya çok amaa çoooookkk ihtiyacım var. Çok özlüyorum.
İnşallah hiçbir sorun olmaz da 14 gün sonra yanında olurum mis kokan aşkım.

sevgilim... sensiz günler geçmek bilmiyor... seni çok özlüyorum... kokunu, bakışını, gülüşünü, sinirlenince kızarmanı herşeyini çok ama çok özledim... seni kendi gözlerimden bile kıskanıyorum demiştim gülmüştün telefonda... ama öyle seni o kadar çok seviyorum ki kendi gözlerimden bile kıskanıyorum... hayatımın anlamısın, herşeyimsin ve herşeyden önemlisi NEFESİMSİN... bundan sonra sensiz tek bir anımın bile geçmemesini diliyorum... ve tabii artık biraz daha duygusal davranabilmeni ne bileyim hediyeler falan kötü olmazdı yani :)) seni çok ama çok seviyorum birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…