Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3ünüzden de cevap bekliyorum.
Özellikle de senden sevgilim.

İyi ki varsın,iyi ki hayatımdasın....

Son düzenleme:
Sen beni seviyorsun ya herşey boş sevgilim gerçekten boşş...

çikolatam bitter çok mutlu oldummmm herşey gönlünüzce olsunnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Her geçen gün size bir kez daha aşık oluyorum benim akıllı bıdıklarım :)

iyi ki sizi doğurmuşum,iyi ki anneniz olmuşum

Hayat hep yüzünüzü güldürür inşallah canım bebeklerim...

ne diye arıyorsun hala beni?
ben değilim demek için mi?
sensin oğlum ben eminim.
ama daha çok sürün.
Allah bana kapımda ağladığın, süründüğün günleri görmeyi de nasip etsin.

senden nemi istedim sadece huzur.sen ne yaptın verdıgını zannettın.sende ıstedıgım kuru senı sevıyorum degıl o sevgıyı gostermenı ıstedım.benı anla ıstedım ama artık hersey cok degısecek.sus gonlum sen herseyın dogrusunu bılırsın bu sefer benı yanlısa sürükleme sus ve bekle.

İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen. İşini bırak benle ilgilen.

"O öyle şey yapmaz" dediğim ne varsa yaptın lan, Allah belanı versin...it oqlu it.

Sarjin bitti sanirim. Mesajim gitmiyor.
Cevap beklerim okuduktan sonra. Bakalim ne diyeceksin.
Demezsen baska bir konu acip yine cevap verdirtirim.

O açıklamanı yerim senin. Çookk tatlısın. Çok üzüldün demek ki. Bal sevgilim. :))))

Önce ben gidiyorum, geliyorum, sonra sen geliyorsun ve bu sefer beraber gidiyoruz..ne hoş...:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…