Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biliyorum kurcalarsam bir seyler cikacak mutlaka.
Biliyorum karsima cikacak her neyse canimi yakacak ve hic birsey eskisi gibi olmayacak.
Beni nelerin bekledigini bildigim halde, bile isteye atese atiyorum kendimi.
Zaten nasil olsa ben her türlü senin atesinde yaniyorum.

İçip içip nasıl da döktün içindekileri ?
Bana sürekli "keşke böyle kötü olmasaydı her şey, keşke yarım kalmasaydı" diyip diyip durdun.
Ah be kuşum, ben günlerce, aylarca tekrarladım sürekli o bir tek kelimeyi... "KEŞKE"
Yarım bıraktık her şeyi dedin de, ona hiç katılmıyorum. Bıraktı"k" değil yani.
Her şeyi sen(!) yarım bıraktın !
Ben de sana karşılık olarak, "amaaan her şey tam olacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın" dediğim de, "yarım mı kalsın?" şeklinde bozulmayacaktın !

harika bir başlık olmuş, öncelikle bunu söyleyeyim, ve kızlar yazılarınızı çok beğendim..

Aşk mı büyütür insanı bilmem ama, aşk insanı içli birine dönüştüyormuş. çalan şarkılar, açılan bir muhabbet, görülen bir yer, düşülen bir durum, bir çok şey şimşekler çaktırıyor beynime bin bir kesit gelip duruyor gözümün önüne, dalıp gidiyorum. ama artık bu dalıp gitmelerimi kontrol edebiliyorum artık, tamam diyorum, hadi kapatalım konuyu, gidelim burdan.
içimden bir çok şey geçiyor, ama senin okumanı bilmeni istediğim hiç bir şey yok. ben seninle konuştuğumun hayalini hiç kuramadım. hep yarım kaldı konuşmalarımız, sustum ve geri dönüp gittim hep. o kadar gereksiz ki artık bir şeyler söylemek bunca zaman ve bunca yaşanan ve yaşanmayan şeylerden sonra, ve o kadar başkasın ki hafızamdaki adama söyleyebileceğim cümleleri sana söyleyemiyorum. derin bi oyuk kalbimde, yaşıyorum işte öyle. bakışlarım dalgın, ve boş hayata. tutunmaya çalışıyorum hayata ama neresinden tutunacağımı bilemeyerek.. biri var, ona şans vericem, bu sefer kararlıyım, bi yerden başlamalıyım artık. bir başkası benim erkeğim olmalı, ona gülümsemeli, ona kahvaltı hazırlamalıyım, ona peki canım seni istediğin gibi olsun demeliyim. biri olmalı artık, tek başıma yürümemeliyim..

ona şans vermeyi düşündüğümden beri daha bi boşum sana karşı. sanki kalbimdeki oyuk kapanacak, yüzüm gülecek gibi yeniden. ilk defa umut belirdi içimde. hani sana da sonra aşık olmuştum ya, ona da aşık olabilirim gibi geliyor.

ama bu cümleler sana kurulacak cümleler değil, küfürler de sana değil. bilmiyorum işte, bir buçuk yıl bana cenneti yaşatan adam değilsin sen, sen bambaşka birisin ve bu yüzden hiç bir şey yok sana söylenecek. ama o benim aşık olduğum adamı soruyorsan, uğruyor bana geceleri, ona söyledim yeni birini, sevindi benim için. ama artık gelmiyor, çünkü artık bi başkası olacak hayatımda..
kabul ediyorum, çok boş bi yazı oldu, hatta okumadınız bile, emin olun ben de sönüp okumam. o zaman biraz sövgüyle kapatalım mektubu,

Seni bensizlik paklasın, asla mutlu olamayasın ve Allah bana bunu göstersin !

Tuğba

ne zaman yok olacak bu acı...
ne zaman bitecek her şey...
yeter artık kendimden sıkıldım...
bu dünya artık umrumda bile değil...
sadece ağlamak istemiyorum...

Üzgünüm.. Bir süre daha devam edeceğim kapris yapmaya.
Çok haklı olduğum için değil ama geçerli sebeplerim var, bunu sende iyi biliyorsun aslında.
Taviz vermeyeceğim kesinlikle!

Son düzenleme:
bir gün benim gözyaşlarımın kat be kat fazlasını dökeceksin biliyorum..
ilahi adalete inanıyorum.
dilerim o gün ilk aklına gelen ben olurum ve ben ne yaptım dersin?
bak bakalım nasıl gideceğim buradan...
yaktım bütün gemileri, buradan gidene kadar bu gözyaşları sonra senin ne yaparsan yap sahip olamayacağın yeni hayatıma gideceğim.
ve o kapı sana sonsuza kadar kapalı...

n'apıcam ben şimdi sevgilim
ya gerçekten aldatıyorsa..
siz başarırsınız diyosun
maddiyat maneviyat olmadan nasıl?
bu kaçıncı yaa

seninle bakışmayı özledim sevgilim içime akışını özledim.. 17 saat kaldıı

bir ateşim bir buz...bir gündüzüm bir gece...bir yağmurum bir güneş...ordan oraya gidip gelmekten yoruldum,onca şey varken hayatımda..ne yapacağım hiç bilmiyorum

"Oldum olası ılık havayı sevmezdim.Buz gibi soğukta terlemekten güzel ne var ki?"

Bize bu kar fazla geldi be sevdiceğim...
Siz alın hepsini. Ne güzel fotoğraf filan da çekiliyosunuz.
Kar topu filan... Benim öyle şeylerde hevesim yok da

İstersem yapabilirim ben bunu biliyorum.
Sadece biraz güce ihtiyacım var.
Aslında o gücün de içimde saklı olduğunu da biliyorum.
Az sabretsem geleceksin,dayanamayacaksın biliyorum..

keşke bende uzakta olsamda sorana cevap vermek zorunda kalmasam çekinerek :85:

Son düzenleme:
senin o tatlı dillerini yerim ben mis kokulummm
6. gün ama ben seni çok özledim sevgilimmm
zamannn çabuk geçç

Sen benim
yüzümdeki masum tebessüm
gözlerimdeki parıltı
kalbimdeki deli heyecansın
ve iyi ki varsın !​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…