harika bir başlık olmuş, öncelikle bunu söyleyeyim, ve kızlar yazılarınızı çok beğendim..
Aşk mı büyütür insanı bilmem ama, aşk insanı içli birine dönüştüyormuş. çalan şarkılar, açılan bir muhabbet, görülen bir yer, düşülen bir durum, bir çok şey şimşekler çaktırıyor beynime bin bir kesit gelip duruyor gözümün önüne, dalıp gidiyorum. ama artık bu dalıp gitmelerimi kontrol edebiliyorum artık, tamam diyorum, hadi kapatalım konuyu, gidelim burdan.
içimden bir çok şey geçiyor, ama senin okumanı bilmeni istediğim hiç bir şey yok. ben seninle konuştuğumun hayalini hiç kuramadım. hep yarım kaldı konuşmalarımız, sustum ve geri dönüp gittim hep. o kadar gereksiz ki artık bir şeyler söylemek bunca zaman ve bunca yaşanan ve yaşanmayan şeylerden sonra, ve o kadar başkasın ki hafızamdaki adama söyleyebileceğim cümleleri sana söyleyemiyorum. derin bi oyuk kalbimde, yaşıyorum işte öyle. bakışlarım dalgın, ve boş hayata. tutunmaya çalışıyorum hayata ama neresinden tutunacağımı bilemeyerek.. biri var, ona şans vericem, bu sefer kararlıyım, bi yerden başlamalıyım artık. bir başkası benim erkeğim olmalı, ona gülümsemeli, ona kahvaltı hazırlamalıyım, ona peki canım seni istediğin gibi olsun demeliyim. biri olmalı artık, tek başıma yürümemeliyim..
ona şans vermeyi düşündüğümden beri daha bi boşum sana karşı. sanki kalbimdeki oyuk kapanacak, yüzüm gülecek gibi yeniden. ilk defa umut belirdi içimde. hani sana da sonra aşık olmuştum ya, ona da aşık olabilirim gibi geliyor.
ama bu cümleler sana kurulacak cümleler değil, küfürler de sana değil. bilmiyorum işte, bir buçuk yıl bana cenneti yaşatan adam değilsin sen, sen bambaşka birisin ve bu yüzden hiç bir şey yok sana söylenecek. ama o benim aşık olduğum adamı soruyorsan, uğruyor bana geceleri, ona söyledim yeni birini, sevindi benim için. ama artık gelmiyor, çünkü artık bi başkası olacak hayatımda..
kabul ediyorum, çok boş bi yazı oldu, hatta okumadınız bile, emin olun ben de sönüp okumam. o zaman biraz sövgüyle kapatalım mektubu,
Seni bensizlik paklasın, asla mutlu olamayasın ve Allah bana bunu göstersin !
Tuğba