Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ciddi ciddi merak ediyorum, ne oldu ya?
of ne olacak benim bu halim...
hem arayınca hırslan, sinir ol...
hem aramayınca merak et...
of, offff.....

Kıskanıyormusun,şakamı yapıyorsun ne yapıyorsun anlamadım canım

Seni çok seviyorum nolur bir daha böyle şeyler yaşatma bana!

hayattaki en büyük pişmanlığım sen değilsin...
seninle buraya gelmek...
yazık ettin sana, bana, bize...

hayatımın anlamı nefesime nefes katacağın günü gözlerine dalacağım günü senle aynı evi paylaşacığım günü sabırla bekliyorum geçecek herşeyim ihtiyacımız olan tek şey zaman ....

bana dık dık bakınca mutlu oluyorum benımle yuzyuze ıletısıme gecmemene cok sınırlendım asıl kızdıgım sey buydu ve bır an once sana ıtıraf ettırmek ıstedım ama basaramadım senı kırmasaydım keske daha ozenlı konussaydım benı daha yakından tanımana ızın verseydım ama herseye ragmen pes etmemelıydın

Hediyem hazir, para verip alamayacagin bir sey.
Siir yazdim sana, kisa ve öz.
Aslinda o günü kutlamayi sevmiyorum.
Sadece belki bir sey beklersin diye ve uzun zamandir sana siir yazmadigim icin yazdim.

herşeye rağmen mesaj atıyosun ama ne içinn sana cevap vermek istemiyorum bana yaptıkların, aşağılamaların yüzünden.. ama dayanamıyorum be kuzum ben seni hala seviyorum... :2:

Sana aldığım kalpli kutuya bayılacaksın.Ben hayran kaldım hatta bir ara vermesem mi diye düşündüm

Yazık sana vallahi...Kimbilir ne karın ağrıların var söyleyemediğin..Anca onun bunun etkisi altında kal...Çocuksun gerçi daha normal....:))

SUSMAK;Çaresizlik Ve Zayıflık Değildir. Haklıyken Bile Susmak, En Büyük Erdemdir. Çünkü Sen Susarsan YARADAN konuşur...!​

Farkında değil misin yoksa bilerek mi yapıyorsun tüm bunları?:26:
Tüm kurum bizi konuşuyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…