Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen,uzattığın eli tutmayan ele mi dargınsın?
Tutmayacak bir ele uzandığın için kendine mi?
Mevlana

meyhaneye gidip ayran içene ne diyim ben yaa
başbaşa şarap içmemiz yalan oldu anladım
ya da ben bi kadeh şarap içerim, sen de bi kadeh ayran

Öğlenden beri berbat bir haldesin tahmin edebiliyorum. Çalışma isteğin sıfır, yüreğin yangın yeri, yüzünden düşen bin parça, hayallerin bitmiş, umutların tükenmiş... ve muhtemelen gözyaşı da döktün. Hatta bu gece de içeceksin.
Dedim ya, herşeyi geçtim tek bir sebep istiyorsan korkaklığına say diye, kendi beceriksizliğinin sonucu şu an ki durumun.

Bazı konularda ben ne istiyorsam o olacak!!!
Olmuyor mu? Yapmıyor musun?
O zaman ben yokum!

Sensiiizken geçmeyeeenn şu zaman, senleyken nedeeen su gibi akıppp gidiiiiiyooo beniim yastığımla uyu bu gecee

seni kırmadan henüz yüzük takmak ıstemedıgımı nasıl söylıcem ben sana bebeğımmm
ters tepkı vermenden benı yanlış anlamandan korkuyorum :26:

İyiki kaybetmişim seni dedim bile bugün..İlginç ama öyle..Ne istediğin bilmeyen bir çocukmuşsun sen gördüm iyice anladım.Boşuna sevmişim seni boşuna önemsemişim hiçbirini haketmemişsin zerre kadar.

Sevdiğimm, canımın taa içi...
Ne olur sanki bu saçmalığa son versek! Sen cuma günü o iğrenç şehre geri dönünce keşke demek istemiyorum. Keşke tartışmasaydık, keşke kıskançlık çıkarmasaydım, keşke daha çok vakit geçirseydik...
Aynı sokaktayız ama 3 gündür iletişim denilen şey yok aramızda
Avcunun kokusunu özledim...

Saçma sapan inadından nefret ediyorum yaa sanki yarının garantisi var sonunun ne zaman geleceği belli olmayan dünyada ...@@

Evet farkındayım..Bir kadın olarak çoğu hemcinsimden manen çok güçlüyüm...Ama bu günlerde çok yorgun hissediyorum kendimi...................(

çamaşır makinesinin lcd tvye dönüşmesini izledinmi sen hiç

anladın sen onu

para tuzağıymış da saçmaymış da... ben öyle düşünmüyorummmm.. kutlayalım her özel günüü... keşke okusanda birşeyler değişse.. az romantik olsan .. ölür müsün be adamm... sinir ettin beni.. senle kutlamıcam da yoldan geçen insanlarla mı kutlicam sevgililer gününü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…