Öğlenden beri berbat bir haldesin tahmin edebiliyorum. Çalışma isteğin sıfır, yüreğin yangın yeri, yüzünden düşen bin parça, hayallerin bitmiş, umutların tükenmiş... ve muhtemelen gözyaşı da döktün. Hatta bu gece de içeceksin.
Dedim ya, herşeyi geçtim tek bir sebep istiyorsan korkaklığına say diye, kendi beceriksizliğinin sonucu şu an ki durumun.
Bazı konularda ben ne istiyorsam o olacak!!!
Olmuyor mu? Yapmıyor musun?
O zaman ben yokum!
İyiki kaybetmişim seni dedim bile bugün..İlginç ama öyle..Ne istediğin bilmeyen bir çocukmuşsun sen gördüm iyice anladım.Boşuna sevmişim seni boşuna önemsemişim hiçbirini haketmemişsin zerre kadar.
Sevdiğimm, canımın taa içi...
Ne olur sanki bu saçmalığa son versek! Sen cuma günü o iğrenç şehre geri dönünce keşke demek istemiyorum. Keşke tartışmasaydık, keşke kıskançlık çıkarmasaydım, keşke daha çok vakit geçirseydik...
Aynı sokaktayız ama 3 gündür iletişim denilen şey yok aramızda
Avcunun kokusunu özledim...
para tuzağıymış da saçmaymış da... ben öyle düşünmüyorummmm.. kutlayalım her özel günüü... keşke okusanda birşeyler değişse.. az romantik olsan .. ölür müsün be adamm... sinir ettin beni.. senle kutlamıcam da yoldan geçen insanlarla mı kutlicam sevgililer gününü....