Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakalım bu iddayı kim kazanacak

Merakla bekliyorum.Amaa bilkiii bunu kazanamakk içinnn elimden geleni yapacağım.Bakalım nasıl dayanacaksın

Neyse bunun sonucunu öğrenmeye daha çok var eğlenceli

Fotoğraflarına bakarken bile ağlayabiliyorum. Ve sen hala seni istemediğimi düşünüyorsun

yaa sen benim karşıma nereden çıktın aşk!
sen beni nasıl mutlu edeceğini ne de iyi biliyosunn
ne de güzel şeyler söylüyosun banaa
ah bi buluşalım sımsıkı sarılıcam sana bitanemmm

seninle birlikte olmam mantıksız. sevseydim göze alırdım. o da bitti. eee daha ne zorlarsın seni geri kazanacam, bu burda bitmez diye!!!....

ahhhhhhh ulen neden herşey zamanında olmaz

Bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum böylesine uzakta böylesine yapayalnız...
Ya ben artık sensiz olmak istemiyorum Gel kavuşalım artık!

Demek bensiz yapamıyorsun, demek aklın, fikrin, zikrin hep bende, demek tüm benliğini sarmışım, demek 2 gündür kalbin ağrıyor, demek ben ne istiyorsam nasıl olsun istiyorsam öyle olacak...
Ha şöyle, istediğim kıvama gel bakalım yavaş yavaş

Ama dur bakalım hemen şımarmak yok, burnunun sürtülmesinin tadını çıkaracağım bir müddet.
Öptüm bebeğim.

her boş anımda sensizliğe alışamamamın sitemi var
ve her boş anımda içimde bitmeyenler sarıyor çevremi uyuyprum sadece unutmak için sırf senden kaçmak için uyuyorum gene olmuyor
geliyosn rüyalarıma sarılıyorum sana sımmsıkı
sana o kadar sarılıyorumki rüyamda kokun hala burnumda
istemiyorum başkasıyla evlendiğimi düşünemiyorum ben sana mühürlüyüm sana aitim senin canınım senin kalbin attığı sürece benmkide atıyor gibiyim
uzaktan sevmekte güzel seni , dayanırım acılara biliyorum ama dayanamıcağım tek şey olur oda senin başkasıyla evlenmen
ona dayanamam çok zor o kadar yıl sonra başkasından çocuğum olmamalı
sana söylicek o kadar çok şeyim var ki yıllar geçsede ben sana bunları diyemezsem..

her boş anımda sensizliğe alışamamamın sitemi var
ve her boş anımda içimde bitmeyenler sarıyor çevremi uyuyprum sadece unutmak için sırf senden kaçmak için uyuyorum gene olmuyor
geliyosn rüyalarıma sarılıyorum sana sımsıkı
sana o kadar sarılıyorumki rüyamda kokun hala burnumda
istemiyorum başkasıyla evlendiğimi düşünemiyorum ben sana mühürlüyüm sana aitim senin canınım senin kalbin attığı sürece benmkide atıyor gibiyim
uzaktan sevmekte güzel seni dayanırım acılara biliyorum ama dayanamıcağım tek şey olur oda senin başkasıyla evlenmen
ona dayanamam çok zor o kadar yıl sonra başkasından çocuğum olmamalı
sana söylicek o kadar çok şeyim var ki yıllar geçsede ben sana bunları diyemezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…