Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün evimizi yine gördük işte burası diyoruz ya mutluyum annem banyo pembe olsun mutfak beyaz aman kızım istediğini seç demezmi sarılıcaktım sanırsam herşeyi pembe istemiyorum krem banyo her renge uyum sağlarmı acaba diye tartıştık durduk çok güzeldi evimiz için kafa patlatıyoruz her detayıyla uğraşıyoruz çok huzurluyum çok şükür yarın banyomuz için çalışmalar başlıyor annemle babam uğraşıcaklar biraz ama değicek

mutlu yuvamız için heyecanlı hazırlıklarımız hiç bitmesin inşalllah

evet para verdim. ne yapayım? kendim mi resim yapayım duvara:ssz:
senden bişi beklenmez ki, senin karnın doysun
varlık içinde yokluk yaşa.

cimrilik ağacı:ssz:

çok seviliyorsunuz bayım
aşırı seviliyorsunuz
yine tiktaklar çalıyor beynimde
yine ayrılma vakti gelmiş tenesemisirin aklında
ama çok tatlısınız bayım
bu akşam yenice farkettigim buseniz de iyice zorlaştırdı bu ayrılıgı

Sevilme bu kadar sevilme
seni bırakıp gidemiyorum ders çalışamıyorum
sen dişimde bişey var mı diyip agzını suratıma dayadıgında butun romantizm kaçsa da
çok seviyorum laannnnn

bana sık sık "hayır" dediğin halde çok büyük isteklerime hep ılımlı bakıp hayallerimi gerçekleştirmeye çalışman var ya tüm öküzlüklerini götürüyor, sıfırlıyor :24: yok şimdi sana desem şımarırsın o bakımdan umrumda değilmiş gibi yapıyorum yanlış anlama :ssz:

Niye bu çekememezlik?
Niye bu kıskançlık?
Niye bu fesatlık?
Niye bu kabullenememe?
Niye bu hazımsızlık?
Niye niye? ?

hiçbir şey kalmadı kii içimde:54:
her şeyi en güzeliyle yaptın. çok da şımarttın beni:17:
yeniden aşık olduğum adam:nazar:

Senden öncesini sildim.. Senden sonrası yook ömrümde.. :16:

yazmicam sana işte tavır yapıcam kızacam küscem sevdigimi özledigimi söylemicem.... ama çok özledim seni yaa dayanamıyorum artık dualar ediyorum her gece bizim için, bu gece canım öyle çok yanıyorki uyku tutmadı resmen hasretinden.. sen bunlardan habersiz kim bilir kacıncı rüyandasın.. aylardır umursamaz davranmaya çalışıyorum oyalanıyorum ama kendimi daha fazla kandıramıyorum.. ne kadar sürecek bu ayrılık.. bazen çok korkuyorum ya kavuşamazsak ya sana bişe olursa nasıl dayanırım :( ama Rabbime emanet ettim seni korusun herşeyden.. bütün hırçınlıklarımın sitemlerimin nedeni çok özlemem.. özledikçe sinir oluyorum ooof :( Allahım rüyamda göreyim bari :( acaba bunları sana da yazsam mı diyorum ama yok yazmicam biılme sen hıh

bebişim yanımdayım ama beni çok özlediğini söylüyorsun :5: dün yeriz birlikte diye bir pasta,çikolata,mide bulantım için naneli akide şekeri bile almışsın.üç gün önce canım ay çekirdeği çekti diye Tekirdağdaki arkadaşını arayıp ayçekirdeği getirtmiştin ama yedim 10 tane çekirdektir :5: pastayı getirip sürpriz yaptığında ben bunu nasıl yicem diye düşünüyordum.ama sen mutluydun.kendim fazla yiyemesem de sana ellerimde pastayı yedirmem bile çok mutlu etti seni.hep beni mutlu etmeye çalışıyorsun.bu aralar hiç ama hiç bir şeyi yapacak güç yok içimde.sana sarılmamı,göğsüme başını koyup saçlarını okşamamı özlemişsin.ben de çok özledim bitanem.ve inş. o özlediğimiz günler gelecek.iki tane bebeğim olacak o zaman.birisi sen koca bebek birisi ikimizin yavrusu minik bebeğimiz.sabret canım.sana yıkattığım bulaşıkları daha yıkatmayacağım,hazırladığın masada sana eşlik edeceğim,kanadının altına yatıp uyuyacağım günleri iple çekiyorum.her şey güzel olacak bebişim.
iyiki sen varsın,iyiki benimlesin...

bana çiçekler yollayan adam, sen daha ilk başlarda moralim bozuldu diye bana bonnyfood yollayıp mutlu eden adımdın
değişmemişsin baksana :69: hiç değişme, hep önemse beni
seni çok seviyorum, seninle evde playstationda kapışmak çok zevkli, napayım ben daha iyi oynuyorum işteee yenilince çocuk gibi üzülme :27:

bugün bana yine kısmet bulmuşlar...kınalar yak oldu mu...oysa şimdi senle evli olacaktık biz...

güzel tatlı bi anı olarak kalıcaksın hayatımda , zaman zaman geliceksin aklıma , zaman zaman özlicem belki ama ...
planlı yeni bi düzen kuruyorum kendime .. kırdık kırıldık..sen kırmaya devam ediyosun, ben susmaya devam ediyorum.. yaşanmış onca şeyin hatrına susuyorum susmalıyım..! evet güçlendim sanki bi anda, daha kararlı daha azimli oldum.. yada böyle olmam gerektiğini daha yeni anladım.. inşallah devam edebilirim böyle :31: sanada bol güneşli günler :34: :27:

Back
X