• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fasulye yatak kullananlar

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
533
133
Arkadaşlar bebegim icin fasulye yatak almak istiyorum fakat sallanmiyor olusu kullanissiz kılar mi bilemedim sallamakta istemiyorm aslinda alismasn diye kullanan arkadaşlar memnunb mu merak ettim. Bu arada cevapp alabileceğim yer bdv olduğu icin konuyu buraya açtım yeri bura degil biliyorum : )

Fasulye yatak kullanmadim ama kullanisli oldugunu sanmiyorum.bende sallama taraftari değildim kizim kolik dogdu 3 ay araliksiz devamli sallamak zorunda kaldik yoksa cildiriyodu.keske otomatik sallanan bisey alsaydim dedim.onun icin istenildiginde sallanan bisey alsaniz daha iyi olur gibi :KK52:

neden sallamak istemiyorsunuz?
9 ay anne karninda surekli sallanan cocugun birden cok sabit tutulmasi hic saglikli degil.
ayakta sallamayin bebegi ama besiginde sallayin,kucaginizda pispislayin,zaten belli bi zamandan sonra bebek kendi istemiyor sallanmayi.

neden sallamak istemiyorsunuz?
9 ay anne karninda surekli sallanan cocugun birden cok sabit tutulmasi hic saglikli degil.
ayakta sallamayin bebegi ama besiginde sallayin,kucaginizda pispislayin,zaten belli bi zamandan sonra bebek kendi istemiyor sallanmayi.

Kucagimda pispisliyorm zaten sırtını oksuyorum ama uyurken sallanark uyusn istemiyorum fasulye yatakta cok konforlu duruyordu ilgimi cekince bi buraya sormak istedim teşekkürler :)

Fasulye yatak kullanmadim ama kullanisli oldugunu sanmiyorum.bende sallama taraftari değildim kizim kolik dogdu 3 ay araliksiz devamli sallamak zorunda kaldik yoksa cildiriyodu.keske otomatik sallanan bisey alsaydim dedim.onun icin istenildiginde sallanan bisey alsaniz daha iyi olur gibi :KK52:

Bu açıdan bakınca mantıklı ins kolik sıkıntısı yaşamayiz :(

[QUOTE="yalanckarnca, post: 44935409, member: 5günlerd açıdan bakınca mantıklı ins kolik sıkıntısı yaşamayiz :KK43:[/QUOTE]

Ayyy insallah yasamazsiniz :( hayatimin en zor gunleriydi.onun icin onlemizi alin

Bu açıdan bakınca mantıklı ins kolik sıkıntısı yaşamayiz :KK43:

kolik olmasa bile ilk 3-4 ay gece gunduz aglamayan bebek cok azdir.
ben o fasulye yataga baktim.
bilmiyorum bana cok fazla yumusak geldi,ben oyle bi yatak almazdim sanirim.
tasarim guzel ama cok kullanisli degil.
ozellikle ilk 6 ay duz ve bebekler icin uygun sertlikte bi yerde yatmali ki omurlari duzgun gelissin.
bence besik kesinlikle alin kesinlikle.
benim asla sallamam diyen arkadaslarima cok tavsiye ettim almadilar,bebek dogduktan sonra mecbur aldilar.
ben yurtdisindayim,burda besiksiz ev gormedim ben.
besik almayan cocugun pusetini eve koyup orda ileri geri yaparak uyutuyor.

kolik olmasa bile ilk 3-4 ay gece gunduz aglamayan bebek cok azdir.
ben o fasulye yataga baktim.
bilmiyorum bana cok fazla yumusak geldi,ben oyle bi yatak almazdim sanirim.
tasarim guzel ama cok kullanisli degil.
ozellikle ilk 6 ay duz ve bebekler icin uygun sertlikte bi yerde yatmali ki omurlari duzgun gelissin.
bence besik kesinlikle alin kesinlikle.
benim asla sallamam diyen arkadaslarima cok tavsiye ettim almadilar,bebek dogduktan sonra mecbur aldilar.
ben yurtdisindayim,burda besiksiz ev gormedim ben.
besik almayan cocugun pusetini eve koyup orda ileri geri yaparak uyutuyor.

Besigimiz var pusette var 2 sinide sallayabiliyorum ben evin icinde gun icinde kullanmak icin istyrm 4 yasa kadar kullanılabiliyorms mama sandalyesi olrkta kullanılyr zaten daha 6 günlük bebegim pusetinde uyuyor sallamiyorum ben biraz ilerleyeb zamanlar icjn fikir almkk istedim sadece

ben ilk doğduğunda hem park yatak hem de sallamak için Kraft dondy beşik almıştım elektrikli ve istedığın hızda sallıyor bebeği çok büyük rahatlık sonra da mama sandalyesine dönüşüyor bebek büyüyünce kesinlikle tavsiye ederim

ben ilk doğduğunda ben park yatak hem de sallamak için Kraft dondy beşik almıştım elektrikli ve istedığın hızda sallıyor bebeği çok büyük rahatlık sonra da mama sandalyesine dönüşüyor bebek büyüyünce kesinlikle tavsiye ederim

Teşekkürler benmde fikrim degisti bu kadar insan yanılıyor olamaz sallanan birsey bakacagim :)

Teşekkürler benmde fikrim degisti bu kadar insan yanılıyor olamaz sallanan birsey bakacagim :)
çocuk bebekken sallanarak uyumak istiyor devamlı sallamak ta insanı çok yoruyor bu beşikle asla kendiniz sallamıyorsunuz çeşitli müziklerde çalıyor hem bebeğin eğlenmesi ve uyuması için tek sorunu yatak olunca biraz sert olması onuda içine minicik yatak yaptırarak çözdük yatağın boy ayarı da var kademe kademe dikleştırınce de ve önüne masasını takınca mama sandalyesi oluyor ben çok memnun kalmıştım

Back
X